Hoşuma gitmiyor işte bilmiyorum türkiyede doğduk valla yabancı bir yerde doğmadıkvalla size herşey antipatik zaten anlayamadım ben sizi , nerde doğdunuz acaba ?![]()
Hoşuma gitmiyor işte bilmiyorum türkiyede doğduk valla yabancı bir yerde doğmadıkvalla size herşey antipatik zaten anlayamadım ben sizi , nerde doğdunuz acaba ?![]()
normaldir , seninkine kimse yetişemez...Tolga ile yakın arkadaş olduğu için Duygu'ya pek sempati duyamamam normal.Zaten bana da konuşmaları falan çok itici geliyordu.
![]()
zaten siz sevmesiniz bile tüm türkiye sevdiHoşuma gitmiyor işte bilmiyorum türkiyede doğduk valla yabancı bir yerde doğmadık![]()
Tüm Türkiye sevdiyse niye elendi bu kız o zamannormaldir , seninkine kimse yetişemez...
zaten siz sevmesiniz bile tüm türkiye sevdi![]()
Aferin Duygu'ya.duyguyu sevmeyenlere gelsin, burdan bire ne kadar iyi bir insan olduğunu anlarsınız
allahım herkesi böyle bir dost ver
@Bully @ABAY_06
Ekli dosyayı görüntüle 36849
Örnek alabilirsinAferin Duygu'ya.![]()
acun oylama sıralamalarını değiştirdinTüm Türkiye sevdiyse niye elendi bu kız o zaman![]()
O kadar da değil.Örnek alabilirsin
acun oylama sıralamalarını değiştirdinsahra 2.oluyor düşün artık
herşeye bir cevapO kadar da değil.![]()
Allah rahatlık versin.herşeye bir cevap
neyse ben yatıyorum iyi geceler![]()
Saharanın 2'inci olması bizleride çok şaşırttıÖrnek alabilirsin
acun oylama sıralamalarını değiştirdinsahra 2.oluyor düşün artık
Turabi aç aç oynuyordu diyorsunuz da "yemek yesem ne olur yemesem ne olur"u dile getirmeye çalışan biriydi o dönemler.
İyi gecelerherşeye bir cevap
neyse ben yatıyorum iyi geceler![]()
Pek kaale almıyorum bu ergeni
Sen ben @eskici aga iyiyiz böyle takma o totoşları boşver![]()
İsmail sizin turbonuzu darma dağın emtiş adam parkurda koyarız sorun olmazTotoş senşn İsdmailn'indir.İsmail'in fotosunu koysana profiline.
![]()
İsmail sizin turbonuzu darma dağın emtiş adam parkurda koyarız sorun olmaz![]()
Turbo nadir yeniliyordu İsmai hep yeniliyorduİsmail sizin turbonuzu darma dağın emtiş adam parkurda koyarız sorun olmaz![]()
Nadirmi yeniliyoduTurbo nadir yeniliyordu İsmai hep yeniliyordu![]()
gbeceriksizi ne lo sen ilk önce yazı yazmayı öğren sonra bana cevap verpompy'ide banlayıp yanına gönderiyorum At'ın merak etmesin.
Koyda tek gerçeğinin İsmail olduğunu herkes görsün o gbeceriksizi desteklediğin.![]()
EvetNadirmi yeniliyodu![]()
Nadirmi yeniliyodu
gbeceriksizi ne lo sen ilk önce yazı yazmayı öğren sonra bana cevap ver![]()