Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla sorma başıma neler geldi :(
internetim kapandı , burayla iletişimim kesildi , sonra televizyonda star tv göstermiyor 😱 , inanamazsın zor şartlar altında survivor izledim ve buraya yorum yaptım , neyseki geçti :D
Alla alla başına gelmiyen kalmamış ınternetin niye kesildi Star göstermemiş uydumu bozuldu herşey üst üste gelmiş 😱:D

Göreceğiz.:DTurbo sevilmezmi.:Z

Keşke gelmeseydin.Antiler olmayınca biz huzurla geçiniyorduk.:A
Anti turabici olarak yerimi aldım hemen size buralarda rahat yok :A:Z

Alla alla başına gelmiyen kalmamış ınternetin niye kesildi Star göstermemiş uydumu bozuldu herşey üst üste gelmiş 😱:D

Anti turabici olarak yerimi aldım hemen size buralarda rahat yok :A:Z

Bende çıkıyordumz aten.Biz olmayında kendi kendine atarlan buralarda.:A

Akın düşürdü 1 - 1 oldu.:DSonunda be Akın.

Merve'yi tebrik ediyorum.Ağzını açıyor gözünü yumuyor.:F

Hepsi tek tek Turabi'ye yanaştı.:FYok artık.

Durum 3-2 olmuş. [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] parçalamış Ahmet'i.:D

Off Yİğit'te aldı.Galiba açık ara yapıcaz.:F

Turabi ne ara sakatlandı.😱

Kötü gidiyoruz.:(

Helal sana Yiğit.:D

Serenay nasıl konuşuyor öyle.:FDaha sert.:FÇok cezbediciydi.:F

Ohh ya.Akın şansa kazandı güzel oldu.:D

Akın Turabi'den etkilenmiş gibi o hareketler neydi.😱:F

Turabi sakat haliyle oynuyor.😉

Kaybetti.:(

Son düzenleme:
Bundan sonra hep böyle Sahra istediğini mi seçicek eyer öyleyse gönüllüler el vermezler. :D :D

Akın kazandı yine.Bugün gayet iyi.:D

Akın Turabi'cilik oynuyor.😱Bakalım kim ne kada ritici bulacak bu hareketleri.:F @ABAY_06

Bundan sonra hep böyle Sahra istediğini mi seçicek eyer öyleyse gönüllüler el vermezler. :D :D

Sırayla bir ünlüler bir gönüllüler seçecek eğer ünlülere sıra geçerse Merve ilk seçim yapar her halde.:D

Serenay oynayacağım derken yine kendinden geçti.:F

Hadi ünlüler.:D

Kazanan Gönüllüler.:oley:Tebrikler Yİğit.:DTebrikler [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] tebrikler Akın.:DTe brikler Sahra.:oley:

Son düzenleme:
Ben arada kaçırdım.:(Galiba bölümü kestiler maçtan dolayo eğer demek istediğin buysa.:D
Yok Merve oynamadıya o yüzden diyorum. :D

Ünlüler istedikleri dolmuşa binsinler ama şoför her zaman [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] .:D

Ben arada kaçırdım.:(Galiba bölümü kestiler maçtan dolayo eğer demek istediğin buysa.:D
Yok Merve oynamadıya o yüzden diyorum. :D

Hıı bende nerelerde arıyorum ne demeye çalıştığını.:F

Müge yok oda etkili bence.:DAma Merve önemliydi Serenay'da kötü değildi bence.

Off kaç bininci reklam bu.:bağır:

Oh başladı.:D

Hemen bitti.:(

Yenilen takım ateş kazanan takım barut umarım [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] hep barut olur.Çünkü Ateş olurlarsa olaylar olaylar.:F

Son düzenleme:
Akın kazandı yine.Bugün gayet iyi.:D

Akın Turabi'cilik oynuyor.😱Bakalım kim ne kada ritici bulacak bu hareketleri.:F @ABAY_06

Sırayla bir ünlüler bir gönüllüler seçecek eğer ünlülere sıra geçerse Merve ilk seçim yapar her halde.:D

Serenay oynayacağım derken yine kendinden geçti.:F

Hadi ünlüler.:D

Kazanan Gönüllüler.:oley:Tebrikler Yİğit.:DTebrikler [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] tebrikler Akın.:DTe brikler Sahra.:oley:
Tolga neler yapıyo öyle Turabiye yapıştı ayrılmıyo :FYarında kavga edicekler galiba :kiki:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...