Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya son kez oyIama yapıIacak. O oyIama sonuçIarı finaIe kadar
etkiIi oIacak 9 kişide çıkıcak yani SMS'e :) yani Serenay 9 kişiden iIk 4'Te oIursa finaIde :)
bundan kesin olarak emin misin acun birşeyler dedi ama tam olarak böyle mi olacak

sahranın bilmem kaçıncı defa sms'e çıkmasına rağmen elenmediği yarışma.
bu zamana kadar kurmaca kurmaca diye bağıranları hiç aldırmadım ve canım sıkılırken izledim.
kimse kusura bakmasın çekirge 1 zıplar 2 zıplar ama 3.de zıpalayamaz. forumda bir kaç kişi dışında hiç kimse sahrayı sevmiyor ve onun dışındakiler hepsi itici buluyor; ama sahra her sms'e kalmasına rağmen rakiplerini geçiyor ve adada kalıyor.

bende acun'un sahra'nın sms'e kaldığı haftalarda ''beyler toparlanın sahraya oy atıyoruz'' şeklinde talimat verdiğini düşünüyorum.

@sokak sanati @Bully @Maskeli Fedai

sahranın bilmem kaçıncı defa sms'e çıkmasına rağmen elenmediği yarışma.
bu zamana kadar kurmaca kurmaca diye bağıranları hiç aldırmadım ve canım sıkılırken izledim.arışmalarda
kimse kusura bakmasın çekirge 1 zıplar 2 zıplar ama 3.de zıpalayamaz. forumda bir kaç kişi dışında hiç kimse sahrayı sevmiyor ve onun dışındakiler hepsi itici buluyor; ama sahra her sms'e kalmasına rağmen rakiplerini geçiyor ve adada kalıyor.

bende acun'un sahra'nın sms'e kaldığı haftalarda ''beyler toparlanın sahraya oy atıyoruz'' şeklinde talimat verdiğini düşünüyorum.

@sokak sanati @Bully @Maskeli Fedai

Mantıklı Acun kesin dalavere yapıyor.Bende sevmiyorum ama iyi olunca sempati duyuyorum.:D
Turabinin lafını almışsın.:A

Mantıklı Acun kesin dalavere yapıyor.Bende sevmiyorum ama iyi olunca sempati duyuyorum.:D
Turabinin lafını almışsın.:A
saol :D
çok sinirlendim ya iyice , 2.olmuş geçen hafta yuh , çevremde herkese sordum seviyor musunuz diye hayır diyorlar :D
acun oylamaların yerlerini değiştirmiyor , acunun ekibi sahraya oy kullanıyorlar , bu sayede sahra adada kalıyor
turabinin szleri alınmayacak gibi değil zaten :)

saol :D
çok sinirlendim ya iyice , 2.olmuş geçen hafta yuh , çevremde herkese sordum seviyor musunuz diye hayır diyorlar :D
acun oylamaların yerlerini değiştirmiyor , acunun ekibi sahraya oy kullanıyorlar , bu sayede sahra adada kalıyor
turabinin szleri alınmayacak gibi değil zaten :)

Şu Duygu gittikten sonra çok sempatik gelmeye başladın bana.:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...