Maskeli Fedai
Favori Üye
Ayneneğer 9 kişi olcaksa sahra 2.olamazda yinede hiç haketmeyen kişiler yüksekte olup finale kadar giderse çok kötü olur her hafta sms olsun herkes hakettiği yere kadar gitsin 1 smsle olmamalı![]()
Ayneneğer 9 kişi olcaksa sahra 2.olamazda yinede hiç haketmeyen kişiler yüksekte olup finale kadar giderse çok kötü olur her hafta sms olsun herkes hakettiği yere kadar gitsin 1 smsle olmamalı![]()
ben acunn.comda gördüm fragmanı yayınladılar 1 2 kere izledim 15 dk sonra kaldırdılar anlamadım yanlışlıkla mı koydular ama fragman güzeldi bu arada adalar birleşince tolga senin turboya yanaşıyor
O melun oylarımızı düşürecek gibiben acunn.comda gördüm fragmanı yayınladılar 1 2 kere izledim 15 dk sonra kaldırdılar anlamadım yanlışlıkla mı koydular ama fragman güzeldi bu arada adalar birleşince tolga senin turboya yanaşıyor![]()
düşürebilir belli olmaz ama turabi fazla inanmıyor gibi tolga ona hediye veriyor turabi de eğer hediye veriyorsa ondan daha çok korkacaksın falan diyor ama arkasından tabiO melun oylarımızı düşürecek gibi![]()
Fragmanı izledimdüşürebilir belli olmaz ama turabi fazla inanmıyor gibi tolga ona hediye veriyor turabi de eğer hediye veriyorsa ondan daha çok korkacaksın falan diyor ama arkasından tabi![]()
Şaşırdıkmı hayır tam Tolga tatikleriFragmanı izledimTurabi onan inanmaz
Yeni Fragman
http://www.acunn.com/video/survivor/otuzbesinci-bolum-tanitimi/7980
Tolga Turabiye yalakalık yapıyor
@Bully @sokak sanati @Yakamoz-Asi @Harunnn60 @KayıpSehir @ABAY_06 @eskici @sürgünüm @Billy Kane @HachiKo @takas
Neden ÜnIüIerin yok videoIarı biIiyomusun?
Survivor heyecanı hiç bitmese keşkeHaftaya bomba oIayIar oIcak adaIar birIeşicek feIan
HeIe ki oyIama sistemi kötü oImuş Serenay'ı oy yağmuruna tutturmaIıyız [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] cıIar
![]()
Bilmiyorum ama her halde Müge'nin gidişine özeldi.
Ne oylaması anlamadım ben.![]()
tolga şark köşesine turabi girmeyecek diyor simdi hediye veriyor adsadasdas![]()
ulan turabi helal olsun
tolganın yalakalıkları basladi fdasfasfda![]()
Muhteşem Yüzyıl bitince Survivor Çarşamba için de düşünülüyormuş![]()
Serenay turabinin yanına yanasmasa bari oo iğrenç sesiyle yesssssss be diye bağırmasa süper olacak
Bence komikKomikmisin.Ayrıca olsun her gün izleriz.
![]()
Bence komikHer gün izle zaten siz izleyin diye yayınlıyorlar adam işini biliyor. Her daim buluyor kendine.
![]()
Bence komikHer gün izle zaten siz izleyin diye yayınlıyorlar adam işini biliyor. Her daim buluyor kendine.
![]()
Sevdaluk zaten bitiyor akıllı.My'den sonra Sevdaluk'a kayacak izleyicileri engellenmek için iyi atak.
My'den sonra Sevdaluk'a kayacak izleyicileri engellenmek için iyi atak.![]()
Haftaya son kez oyIama yapıIacak. O oyIama sonuçIarı finaIe kadarBilmiyorum ama her halde Müge'nin gidişine özeldi.
Ne oylaması anlamadım ben.![]()