Ekli dosyayı görüntüle 36686
![]()
Bazi hareketlerini dogru bulmasam da suan icin destekleyebilecegim tek kisi Turabi gibi görünüyor.![]()
Melunlasma melunlasmaBu kadar makyajla benzer tabi.![]()
Başlasın boşverHadi ya.Curcuna yeni başlıyordu oysaki.
Bende çıkmadı video.![]()
Ama napayım.Melunlasma melunlasma
Sanki diger kadin makyajsiz Müge'nin dogal güzelliginden daha güzel olacak daNeyse
![]()
![]()
Melun @Bully dua etsin ki haftaya dokunulmazlığı alalım yoksa Akın giderAma napayım.Çok makyaj var.
![]()
Burcu Esmersoy Mügeyi 10 la çarpar yüze bölerMelunlasma melunlasma![]()
Sanki diger kadin makyajsiz Müge'nin dogal güzelliginden daha güzel olacak daNeyse
![]()
![]()
Burcu Esmersoy'u ne karistiriyorsun simdiMelun @Bully dua etsin ki haftaya dokunulmazlığı alalım yoksa Akın gider
Burcu Esmersoy Mügeyi 10 la çarpar yüze böler![]()
NedenBurcu Esmersoy'u ne karistiriyorsun simdiO 1 hafta sonra adayi terk ederdi kesin.
![]()
![]()
Melun @Bully dua etsin ki haftaya dokunulmazlığı alalım yoksa Akın gider
Burcu Esmersoy Mügeyi 10 la çarpar yüze böler![]()
Gönderme seziyorum burdaKarincalarin nereden cikacagi belli olmaz.![]()
![]()
![]()
Yazık lo Bully melununa acıdım final için en güçlü diyordu ama en fos çıktıAynen Akın melunu şükretsin.![]()
Gönderme seziyorum burdahem Burcu orda olursa ben koşa koşa giderim survivora
Yazık lo Bully melununa acıdım final için en güçlü diyordu ama en fos çıktı![]()
Bende gelirim.Gönderme seziyorum burdahem Burcu orda olursa ben koşa koşa giderim survivora
Yazık lo Bully melununa acıdım final için en güçlü diyordu ama en fos çıktı![]()
Survivor All Stara Turabi de gelmeli benceİşte laf yok.![]()
Sen ben Burcu üçümüz adada takılırızBende gelirim.![]()
Survivor All Stara Turabi de gelmeli bence
Sen ben Burcu üçümüz adada takılırız![]()
Yalnız Yiğit melununda oyu düşmüş.Akına kim yanaşsa o çöküyor zaten1. olmazsa kesin gelir.![]()
Yalnız Yiğit melununda oyu düşmüş.Akına kim yanaşsa o çöküyor zaten![]()
Yakında bu melun Sahra zirveyi almasınEvet Akın'a dost Turabi'ye düşman olan Survivor'da yaşar.![]()