ondan önce iticimiydim ?Şu Duygu gittikten sonra çok sempatik gelmeye başladın bana.![]()
ondan önce iticimiydim ?Şu Duygu gittikten sonra çok sempatik gelmeye başladın bana.![]()
neyseÖküz altında Buza arama.![]()
neyse
hızlı çekimler mi başlıyor muş anlamadım anlatsana bana ?
turabi sana tur attırıyorduolay neydi yaw konuyu ben unuttum neyden bahsediyordukki?![]()
Aynen facebook ta Sero ve Turabi hayranları kampanya başlatmis hıc mi rastlamadınız?Kayıpşehirin dediğine göre bu hafta son kez oylama olacakmış 4'lü finale kadar oylama olmayacakmış ve bu oylamaya göre her hafta bir kişi elenecekmiş.![]()
Aynen facebook ta Sero ve Turabi hayranları kampanya başlatmis hıc mi rastlamadınız?Bir oylama yapilicak ve son 4 kalana kadar bu oylama geçerli olacak.
çok karıştırdin iyice , çorba yaptınÇok ilginç muhtemelen bazı haftalar 2 eleme oalcak.Sistemi değişterecek her hafta biri gitmeyecek galiba.![]()
çok karıştırdin iyice , çorba yaptın![]()
hızlı çekim filan yok bencebenle ne ilgisi var.Hızlı çekimlerin amacı ne olabilir ki.![]()
hızlı çekim filan yok benceher hafta birisi elenicek , sms ile
![]()
ne zmanadır yoktun , nerdeydinBu hafta nası olcak merek ediyorum![]()
neyse görücezO zaman Sms'leri azalmanın mantığı kalmıyor.![]()
Yok ya burladayım asıl sen nerlerdesin sır oldunne zmanadır yoktun , nerdeydin![]()
@sokak sanati naber neörüyon![]()
valla sorma başıma neler geldiYok ya burladayım asıl sen nerlerdesin sır oldun![]()
İyidir koşturmaca işte yeni geldi bende işteHeehh seni bekliyoduk bizde.Damladığın iyi oldu.
İyim saol senden naber.![]()
neyse görücez
turabi bana sempatik gelmeye başladı , güldürüyor beni , oda olmasa kime gülecez![]()
İyidir koşturmaca işte yeni geldi bende işte![]()