Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dosi
Sapık marangoz parçasının üstüne tanımam. Biliyor musun? :A
Efsaneyi yâd edelim :A

Sıcak çok sıcak
Sıcak daha da sıcak olacak
Sıcak çok sıcak
Bu gece bu gece bu gece
------

Beğendiğimiz nice nice şarkıları boşveriyoruz listesine almadıkları için :A
Haftaya Serdarla Burak Bulut düetini almayız artık listemize. Çok iyi şarkı ama forum anlayamadı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Efsaneyi yâd edelim :A

Sıcak çok sıcak
Sıcak çok sıcak
Bu gece bu gece bu gece
------

Haftaya Serdarla Burak Bulut düetini almayız artık listemize. Çok iyi şarkı ama forum anlayamadı :A
Az liste yapan olunca şans oluyor. Bu haftada geçen hafta gibi az isim oylarsa diğer haftada şans deneriz :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Az liste yapan olunca şans oluyor. Bu haftada geçen hafta gibi az isim oylarsa diğer haftada şans deneriz :A
Az isim oylarsa deneriz o zaman tamam :A Daha önce hiç 2 kişinin bir şarkıyı Top10’a sokmayı başardığı oldu mu acaba :A Kim bilir, belki başarırız :A

2 milyon izlenmeyi geçti. Listedeki birçok şarkıdan daha çok izlenmiş.

• Güldürdün
Az isim oylarsa deneriz o zaman tamam :A Daha önce hiç 2 kişinin bir şarkıyı Top10’a sokmayı başardığı oldu mu acaba :A Kim bilir, belki başarırız :A

2 milyon izlenmeyi geçti. Listedeki birçok şarkıdan daha çok izlenmiş.
Gönüllerin birincisi olsun. Olmayınca olmuyor :A

• Güldürdün
Ekli dosyayı görüntüle 133658

4LZ6nq.gif

Forumda 10. Yılım ve bu 10 yılda çok şeyler yaşandı. Hem rengimiz değişti zamanla hemde fikirlerimiz/düşüncelerimiz.

Şu yazının üzerinden bile 3 sene geçmiş. Zaman su gibi akıp geçiyor.

Birlikte daha nice senelere…
nıce senelere

• Harika
Gönüllerin birincisi olsun. Olmayınca olmuyor :A
Gönüllerin birincisi çoktan oldu :A

İyi bir izlenme alacak gibi, bazı insanlar dinlediklerini kabul etmezler ama gizliden dinlerler :A

Bu arada geçenlerde annemle Serdar Ortaç konserine gidecektik ama iptal oldu. Annem kızgın Serdar’a :A

• Güldürdün
Gönüllerin birincisi çoktan oldu :A

İyi bir izlenme alacak gibi, bazı insanlar dinlediklerini kabul etmezler ama gizliden dinlerler :A

Bu arada geçenlerde annemle Serdar Ortaç konserine gidecektik ama iptal oldu. Annem kızgın Serdar’a :A
Aaa niye kızgın?
Konser nerde olacaktı? Üzüldüm senin adına :A

• Güldürdün
Bizim 1 saat kalmış yaklaşık,
Çorbamı hemen ocağa koydum. Fazla yapıyorum yarın içinde. Dünden kalma biraz yemek var ama yinede ek bir şey şart. Uydururum bir şeyler.
Vay be, bir ara aramızda 3 saat vardı. Şimdi 1 saate inmiş :A bir kaç seneye aynı anda yeriz sonrada sizden önce :A
------

Teşekkür ederim. Darısı başına :Z yani mesaj sayısı olarak. Yoksa sen forumda bizden eskisin :A
Avrupa'da evde yemek mi yapılıyor 🤔🥱🤗🤣🤣

• Güldürdün
Aaa niye kızgın?
Konser nerde olacaktı? Üzüldüm senin adına :A
Hayatımızda ilk kez Serdar konserine gidecektik, nasip olmadı. Bizim eve yakın bir yerdeydi.

Suçlu olarak Serdar’ı buldu annem :A Malum dengesiz hareketleri var. Canı istemedi belki Ankara’ya gelmek.

En Favori Üye dönemindeki bir akşamdı. Gidememem bir bakıma iyi oldu, bu yüzden ben çok üzülmedim :A

• Güldürdün
Hayatımızda ilk kez Serdar konserine gidecektik, nasip olmadı. Bizim eve yakın bir yerdeydi.

Suçlu olarak Serdar’ı buldu annem :A Malum dengesiz hareketleri var. Canı istemedi belki Ankara’ya gelmek.

En Favori Üye dönemindeki bir akşamdı. Gidememem bir bakıma iyi oldu, bu yüzden ben çok üzülmedim :A
Serdar gelmeyi iptal etmişse annen oldukça haklı :A kısmet olmayınca olmuyor.
Belki başka zamana :A
------

Avrupa'da evde yemek mi yapılıyor 🤔🥱🤗🤣🤣
Niye yapılmasın? :A

Son düzenleme:
  • Aynen
Ne çok dolmuşsun @xdragxx
Şarkıları burda paylaş baride ben sonra kolayca bulup dinleyeyim :A

Tripli mi isyan mı laf atma mı bir hediye ver bakalım :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Kapı duvar Zeynep hanımın ilk konuştuğu insanlardaydım ama yaşlılıktan o zamanları hatırlamıyor bile :F
Yok ilk sohbet ettiklerim belli. Hemde 2015-2016 dönemimde.
Senle evet çok hatırlamıyorum ama en fazla profil mesajlarından sohbetti o. Pek ilk konuşulan sayılmaz.

Bu arada böyle kuru kuru konuya dalınır mı be 😡