Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Sero'nun birinciliği ile ilgili düşünürken çok çarpıcı bir şey geldi aklıma.:T:

Biz Gökhan mı Tolga m 1. olacak dersen Sero olmuştu

Gönüllülerde de Turabi mi Akın mı derken Duygu olmasın.😱

Aynı karaktere sahip gibiler hatta ada yaşantısı olarak Duygu daha önde yarışlardada beğenilmeye başlandı bence bu şhtşmal var.:T:

@Bully @Harunnn60 @ABAY_06 ne düşünüyorsunuz.(b)

Bu arada Bully konuda kaç mesaj yazmışsın.Tek rakibim sensin gibi.:A
Duyguda 1'inci olursa artık bişey demiyorum 😱

Duyguda 1'inci olursa artık bişey demiyorum 😱

Ben şaşırmam çünkü Sero'ya baya şaşırdım yani Gökhan Tolga varken Sero ilginç.

Genel olarak aynı yapıdalar fan kitlesi çok benzerdir ama Duygu Serenay'dan daha çok seviliyor bence gördüğüm kadarıyla.Olur mu olur ama bu hafta olmasın.:Z

Ben şaşırmam çünkü Sero'ya baya şaşırdım yani Gökhan Tolga varken Sero ilginç.

Genel olarak aynı yapıdalar fan kitlesi çok benzerdir ama Duygu Serenay'dan daha çok seviliyor bence gördüğüm kadarıyla.Olur mu olur ama bu hafta olmasın.:Z
Merve 1'inci olsa çok şaşırmazdım ama Sero olunca şaşırdık Tolga artık 1'inci olmasın sevmiyorum duruma göre stratejiler yapıyor çok antipatik oldu

sen karar veremezsin kimin hak ettğine :T:
sen turabiye sahip çık önce :D

rüyadan çıkalım lütfen :A

duygu 1.olma , ihtimali az , ayrıca müge geçen hafta pasifti ve oyları tekrardan düşecek , sahra desen yaptığı davranışlar nedeniyle listede sonuncu olur
duygu 3 veya 4 olur :)
bu arada duyguyla uğraşma , kelime oyunlarınıda bırak :D

emre sende izle artık :D

@sokak sanati suçluluk duygusu taşıyan insanlar sinirli oluyormuş , yoksa sende birilerine hareket filan mı yaptın , bu yüzden mi sinirlisin ? :A
Rüya değil :T:

sen karar veremezsin kimin hak ettğine :T:
sen turabiye sahip çık önce :D

rüyadan çıkalım lütfen :A

duygu 1.olma , ihtimali az , ayrıca müge geçen hafta pasifti ve oyları tekrardan düşecek , sahra desen yaptığı davranışlar nedeniyle listede sonuncu olur
duygu 3 veya 4 olur :)
bu arada duyguyla uğraşma , kelime oyunlarınıda bırak :D

emre sende izle artık :D

@sokak sanati suçluluk duygusu taşıyan insanlar sinirli oluyormuş , yoksa sende birilerine hareket filan mı yaptın , bu yüzden mi sinirlisin ? :A
yok kalsın ço kseviyesiz bir ortamı var :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...