Serom 1. olduysa Duygu'da olabilir yaniduyguyu severim ama 1.olması zor
neyseinş bu hafta gönüllüler kazanır
![]()
Serom 1. olduysa Duygu'da olabilir yaniduyguyu severim ama 1.olması zor
![]()
İhtimalleri konuşuyorduk.![]()
duyguyu severim ama 1.olması zor
![]()
Duyguda 1'inci olursa artık bişey demiyorum 😱Dün Sero'nun birinciliği ile ilgili düşünürken çok çarpıcı bir şey geldi aklıma.
Biz Gökhan mı Tolga m 1. olacak dersen Sero olmuştu
Gönüllülerde de Turabi mi Akın mı derken Duygu olmasın.😱
Aynı karaktere sahip gibiler hatta ada yaşantısı olarak Duygu daha önde yarışlardada beğenilmeye başlandı bence bu şhtşmal var.
@Bully @Harunnn60 @ABAY_06 ne düşünüyorsunuz.
Bu arada Bully konuda kaç mesaj yazmışsın.Tek rakibim sensin gibi.![]()
Duyguda 1'inci olursa artık bişey demiyorum 😱
Merve 1'inci olsa çok şaşırmazdım ama Sero olunca şaşırdık Tolga artık 1'inci olmasın sevmiyorum duruma göre stratejiler yapıyor çok antipatik olduBen şaşırmam çünkü Sero'ya baya şaşırdım yani Gökhan Tolga varken Sero ilginç.
Genel olarak aynı yapıdalar fan kitlesi çok benzerdir ama Duygu Serenay'dan daha çok seviliyor bence gördüğüm kadarıyla.Olur mu olur ama bu hafta olmasın.![]()
Merve 1'inci olsa çok şaşırmazdım ama Sero olunca şaşırdık Tolga artık 1'inci olmasın sevmiyorum duruma göre stratejiler yapıyor çok antipatik oldu
Yok bu son yaptıkları yiğit'in bacağını tutması sonra Gökhan^dan özür dilemesi sonra oyun bitmiş şow yapıp oyunu tamamlaması birsürü şey işteÖnceden Seviyormuydun Tolga'yı.😱
Rüya değilsen karar veremezsin kimin hak ettğine
sen turabiye sahip çık önce
rüyadan çıkalım lütfen
duygu 1.olma , ihtimali az , ayrıca müge geçen hafta pasifti ve oyları tekrardan düşecek , sahra desen yaptığı davranışlar nedeniyle listede sonuncu olur
duygu 3 veya 4 olur
bu arada duyguyla uğraşma , kelime oyunlarınıda bırak
emre sende izle artık
@sokak sanati suçluluk duygusu taşıyan insanlar sinirli oluyormuş , yoksa sende birilerine hareket filan mı yaptın , bu yüzden mi sinirlisin ?![]()
Yok bu son yaptıkları yiğit'in bacağını tutması sonra Gökhan^dan özür dilemesi sonra oyun bitmiş şow yapıp oyunu tamamlaması birsürü şey işte
Tolga gitmesin bence hem ünlüler adasını karıştırıyor ve onların moralini bozuyorOnalrdan önce seviyordun yani.😱
Yok be ne sevmesi hiç sevmiyordumOnalrdan önce seviyordun yani.😱
Yok be ne sevmesi hiç sevmiyordum![]()
Tolga gitmesin bence hem ünlüler adasını karıştırıyor ve onların moralini bozuyor![]()
İsmail hiç fena yarışmıyodu Turabi'yi yenip duruyodu gitmesi Turabi açısından iyi olduPeki neyse.
Halkımız Gönüllüler için Tolga'yı o adada tutacaktır.![]()
Turbo yalnız facebook sayfasında 41 bin beğeni almışPeki neyse.
Halkımız Gönüllüler için Tolga'yı o adada tutacaktır.![]()
195 Binlik sayfası da var az önce gördümTurbo yalnız facebook sayfasında 41 bin beğeni almış![]()
Turbo 1.olurDuygunun SMSte 1.olması imkansız ünlülerdeyken 7.olmuştu şimdi bence 5.olur
195 Binlik sayfası da var az önce gördüm
https://www.facebook.com/Yanimda.Horlasin
ama daha çok beğeni alan da var turabiden![]()
yok kalsın ço kseviyesiz bir ortamı varsen karar veremezsin kimin hak ettğine
sen turabiye sahip çık önce
rüyadan çıkalım lütfen
duygu 1.olma , ihtimali az , ayrıca müge geçen hafta pasifti ve oyları tekrardan düşecek , sahra desen yaptığı davranışlar nedeniyle listede sonuncu olur
duygu 3 veya 4 olur
bu arada duyguyla uğraşma , kelime oyunlarınıda bırak
emre sende izle artık
@sokak sanati suçluluk duygusu taşıyan insanlar sinirli oluyormuş , yoksa sende birilerine hareket filan mı yaptın , bu yüzden mi sinirlisin ?![]()
görücezZirve belliönemli olan 2.cilik kimin
![]()