İsmail hiç fena yarışmıyodu Turabi'yi yenip duruyodu gitmesi Turabi açısından iyi oldu![]()
Aynen.
İsmail hiç fena yarışmıyodu Turabi'yi yenip duruyodu gitmesi Turabi açısından iyi oldu![]()
Herkes çıplak yarııyor Gökhan Penye ile orada Acun bilerek giydirmediyse bir şey bilmiyorum.😱Fragman çok iyi gine Gökhan Turabi karşılaşıyo Turabi Gökhan'ın penyesini parçalıyo 😱
İzledim fena fragman Acun işini biliyor her fragman bombahttp://www.startv.com.tr/program/survivor
Gençler bu fragmana bitersiniz.
@Bully @ABAY_06 @darksaal @Billy Kane @Maskeli Fedai @Harunnn60 @cevaa @BuraK @HachiKo @mahoni
Turabi Gökhan'a karşı dedi Acun bitirdi beni.Turabi Alır.
Ama bu Acun işini biliyor.Duygu kızlarla Akın erkekle
Herkes çıplak yarııyor Gökhan Penye ile orada Acun bilerek giydirmediyse bir şey bilmiyorum.😱![]()
İzledim fena fragman Acun işini biliyor her fragman bomba![]()
Hayırdır Doktor ?Cidden efsane.Bu hafta burada yokum ama izleyeceğim.Offf böyle bir haftada doktor ne yaa.
![]()
Valla onu Gökhan istemiştir Acun bir alaksı oladuğu pek sanmıyorum ama ginede düşünmüyor değil insan dediğini @sokak sanati
Hayırdır Doktor ?
Vallaha Fragman Süper Tolga Gökhanı Nasıl İtmis Canı Dayak Çekmis
Turabi Ahmetin Üstüne Nasıl Atlıyor Öyleuuuv
Turbo Turabimiz Fragmanda Sanırım Gökhan Alıyor Arkasındaki Şeyi Ama Turabi Gökhanın Tisörtünü Parçalamış ooov şet :
Ama Geçen Sene iki Olan kazanıyordu Turbo Turabimiz Oyunu Almıstır <3
Geçmiş Olsun neyi var gözlerinin tam olarak yaşarıyomu yoksa uzak yakın görme sorunumu ?Gözlerim biraz bozuk gibi.
Bneim aklıma direk o geldi ama Gökhan2ında oynamaya başladığını düşünüyorum.
Bua rada @hayret bi şey ve @Yakamoz-Asi fragmana etiketlememişim izleyin gari.
Bölüme Turabo damga vuracak yine.Ahmet Gökhan Tolga.
![]()
Geçmiş Olsun neyi var gözlerinin tam olarak yaşarıyomu yoksa uzak yakın görme sorunumu ?
İnşallah Turbo kendini diskalifiye edecek birşey yapmazGergin bir fragman olmus, gerginlikler cok olacak sanirim.![]()
Kendisi bilir.İnşallah Turbo kendini diskalifiye edecek birşey yapmaz![]()
O gitse survivorun tadı tuzu kalmazKendisi bilir.![]()
O gitse survivorun tadı tuzu kalmazayrıca reyting gider
![]()
Antilik yapmaTuzu kalmaz da tadi kalir.![]()
Yani elbet biraz düser de oha dedirtecek bir düsüs olacagini sanmam. Ama diskalifiye olmazsa bence sonuna kadar gidecek yarismacilardan biri gibi duruyor. 3T'nin de bazi hareketlerini sevmezdim ama konusmalari falan iyiydi, Turabi de öyle gibi.Antilik yapmasende kabul et o giderse yarışma reyting anlamında düşer
![]()