game of thrones ve revenge izliyom yeterli bana 1.5 saatNediyon pazartesi aksam?![]()
game of thrones ve revenge izliyom yeterli bana 1.5 saatNediyon pazartesi aksam?![]()
La biz sabahtan beri konusuyoruz anca mi gördün.![]()
game of thrones ve revenge izliyom yeterli bana 1.5 saat![]()
Konu ne.Fragmanda.Kavgayımı paylaşmış.
![]()
Bİz gayet iyi görüyoruzda gerçekleri siz görmek istemiyorsunuz sorun burdaAdam orda yemin etti ben o tarafa yapmadım diye ama siz yanlı gözlerle baktığınız için kabullenmeyeceksiniz gerçeği![]()
Duygu'ya Fenerbahçe camiasında müthiş destek var, 1. olursa şaşırma bence.Dün Sero'nun birinciliği ile ilgili düşünürken çok çarpıcı bir şey geldi aklıma.
Biz Gökhan mı Tolga m 1. olacak dersen Sero olmuştu
Gönüllülerde de Turabi mi Akın mı derken Duygu olmasın.😱
Aynı karaktere sahip gibiler hatta ada yaşantısı olarak Duygu daha önde yarışlardada beğenilmeye başlandı bence bu şhtşmal var.
@Bully @Harunnn60 @ABAY_06 ne düşünüyorsunuz.
Bu arada Bully konuda kaç mesaj yazmışsın.Tek rakibim sensin gibi.![]()
Duygu'ya Fenerbahçe camiasında müthiş destek var, 1. olursa şaşırma bence.![]()
Turabi'ye bendende sonuna kadar destek var.Umarım olmaz.Gönüllülerden en az hakeden isimlerden.
Turabi'yede destek büyük.
Akın ortada kaldı.![]()
Turabi'ye bendende sonuna kadar destek var.Duygu'yu elemeye çıkarmaz, ha o kazanmış ha Duygu aynı şey.
Akın hayatta 1. olamaz, halk onun sinsiliğinin farkında.![]()
Erkeklerin hepsi Müge'yi yazar zaten o ilk aday olur.Ağzın bal yesin senin.
Duygu kazansa kesin Müge der objektif kız bence.![]()
Erkeklerin hepsi Müge'yi yazar zaten o ilk aday olur.Sahra, Duygu'nun yüzüne bile bakmıyor bence Sahra der.
![]()
1.lik TurbonunDün Sero'nun birinciliği ile ilgili düşünürken çok çarpıcı bir şey geldi aklıma.
Aynı karaktere sahip gibiler hatta ada yaşantısı olarak Duygu daha önde yarışlardada beğenilmeye başlandı bence bu şhtşmal var.
sen karar veremezsin kimin hak ettğineUmarım olmaz.Gönüllülerden en az hakeden isimlerden.
Turabi'yede destek büyük.
Akın ortada kaldı.![]()
rüyadan çıkalım lütfen1.lik Turbonun![]()
duygu 1.olma , ihtimali az , ayrıca müge geçen hafta pasifti ve oyları tekrardan düşecek , sahra desen yaptığı davranışlar nedeniyle listede sonuncu olurDün Sero'nun birinciliği ile ilgili düşünürken çok çarpıcı bir şey geldi aklıma.
emre sende izle artık
@sokak sanati suçluluk duygusu taşıyan insanlar sinirli oluyormuş , yoksa sende birilerine hareket filan mı yaptın , bu yüzden mi sinirlisin ?Bu andan itibaren Duygu'da bitti benim için.Prestiji kim kaybedecek göreceği.
Sen doğru anlamamışsın ayrıca neyi anlayayım.![]()
1.lik Turbonun![]()
sen karar veremezsin kimin hak ettğine
sen turabiye sahip çık önce![]()
Duygu'ya bir şey demedim övdüm.duygu 1.olma , ihtimali az , ayrıca müge geçen hafta pasifti ve oyları tekrardan düşecek , sahra desen yaptığı davranışlar nedeniyle listede sonuncu olur
duygu 3 veya 4 olur
bu arada duyguyla uğraşma , kelime oyunlarınıda bırak
@sokak sanati suçluluk duygusu taşıyan insanlar sinirli oluyormuş , yoksa sende birilerine hareket filan mı yaptın , bu yüzden mi sinirlisin ?![]()
Turabi-Yiğit-Akın > MügeDuygu bilir Sahra giderse batacakalrını o nedenle doğru düşünür söylemez 1. olsa.![]()
Turabi-Yiğit-Akın > Müge
Duygu-Müge > Sahra
Sahra > Duygu
Oylama aynen böyle olur, bu durumda Müge ilk aday olmuş oluyor.Duygu sms'de 1. olursa erkeklerden birini çıkarmaz ( ha ünlüleri düşünüpte erkeklerden birini seçerse orası ayrı ama öyle biri değil
Yapsa keşke iyi olurdu
![]()
)
Bu durumda Sahra'yı çıkarır %99 ve Sahra gider.![]()
İhtimalleri konuşuyorduk.Dur ilk başta kaybedelim.![]()
duyguyu severim ama 1.olması zorTurabi-Yiğit-Akın > Müge
Duygu-Müge > Sahra
Sahra > Duygu
Oylama aynen böyle olur, bu durumda Müge ilk aday olmuş oluyor.Duygu sms'de 1. olursa erkeklerden birini çıkarmaz ( ha ünlüleri düşünüpte erkeklerden birini seçerse orası ayrı ama öyle biri değil
Yapsa keşke iyi olurdu
![]()
)
Bu durumda Sahra'yı çıkarır %99 ve Sahra gider.![]()
neyseDuygu'ya bir şey demedim övdüm.Yine anlayamamışsın.
10 kişiy karşı tek mücadelemde çok sinirlenip çokta sevinmem normal haklı çıktıktan sonra.
Ne Kelime oyunu yapıyormuşum.Duygu 1. olur dedim olursa iyi olur Turabi olursa daha iyi olur demeye çalıştım.![]()