Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi Yapmaza Öyle Sey ..

Acun Karalama Kampayansı baslatmıs ..

EEE smsler birinci geliyor düsürmek lazım bu adam basta agrasifti ?

Sahra adamı zehirlemesine ragmen yine iyi performans sergiledi mütiş sevinclerini göremedik bi o kötü oldu
ama yaptı,acun bi kere hep doğruları söyler akşam da turabinin ağızının payını verdi,sahrayı sevmem ama o orada yemeleri için ve güç almaları için verdi zehirlenmeleri için değil

ya bi düşünün şimdi siz anlamamış olabilirsiniz ama halkın %90ı ne yaptığını anladı ve siz gökhanın yerinde olsaydınız ve senin takımına öyle bişey yapıldığını anlasaydın ne yapardın susarmıydın? gökhan orada ne gerekiyosa onu yaptı ve kadınlara saygın olsun dedi kötü mü ve bu olayda turabiyi haklı görmenize çok şaşırdım :T:

Son düzenleme:
Güzel bir yorum

Turarabi'ye dun cok kizanlardan birisi de benim. Sildim attim kendisini zira yaptigi hareketin bir izahi bir aciklamasi yoktu olamazdi. Sonra yakinen tanidigim ve de herseye ragmen hala cok sevdigim bir arkadasim geldi aklima. Hayat sartlari Turabi'ye benzer. O da zamaninda ozgurlugunu sonuna kadar kullanmis hem iyi hem de kotu anlamda. Yaptigi hareket yanlis olsa da ona bu hareketin yanlis oldugunu soyleyen kisiler olmamis cevresinde. Farkli bir toplumda, farkli bir ozgurluk anlayisi icersinde buyumus 'olgunlasmis'. Bizim kulturumuze gore yanlis olan hareketler ona hep dogru gelmis, o sekilde davranmis. Bazi temel edep kurallarini o taninamis. Bilse bile uygulamak istememis. Ozunde gercekten cok iyi bir insan olmasina ragmen, yanlislar hayatini belirlemis. Simdi hayatini bir sekile sokmaya calisiyor ve gercekten cabaliyor. Ogreniyor, uyguluyor cunku biliyor artik neyin kabul gorup neyin kabul gormedigini. Cevresindeki insanlar buna ben de dahil onun hukmunu kesmedik, iyi olmasi icin cabaladik en sonunda bu isinde ustesinde gelmeyi basardik gibi.

Yani ben de bir oturdum dusundum. Turabi'nin yanlislarda oldugunda hepimiz hemfikiriz burda. Zamaninda Turabi'de ozgurlugun dibine vurmus. Anasiz babasiz har vurup harman savurmus. Basibosluga, dedigim dediklige alismis. Ve ona yanlislarda oldugunu bana gore soyleyen olmamis. Yanlislari dogrular olarak benimsemis ve o sekilde de hareket etmis. Bunun kendisine ne kadar zarar verdigini de Survivor'da hep beraber izliyoruz. Ben dun babasinin sozlerini duydugumda uzuldum, aglamamak icin kendimi zor tuttum. Kendimden de pay bictim ve ne kadar pesin hukumlu oldugumu dusundum. Insanlari hemen nasil sorgular konumda oldugumu, hemen kesip attigimi, sebep sonuc iliskisi gozetmeden Turabi'yi herkes gibi yerin dibine soktugumu farkettim.

Bu demek degildir ki Turabi'nin konumundaki herkes Turabi'nin durumuna dusecek. Elbette ki hayir. Fakat her insan bir degil, her insanin psikolojisi farkli calisiyor. Birisi digerinden daha alingan, olaylara daha meyilli ve daha zayif. Turabi ben zaten tek adamim adada diye dolasiyor cunku tek basina bir hayata zaten aliskin. Sosyallesme konusunda buyuk sikintilari var bu cok belli. Kendi dunyasi var ve o dunyaya herkesi kabul etmiyor.

Ben insanlari kaybetmek yerine kazanma taraftariyim. Turabi'nin yaptigi hareketin bir affi yok, asla da olamaz. Fakat hepimiz eninde sonunda aklimizi kullanabilen varliklariz ve Turabi'nin de soyle bir dusunmesini, yasadigi olaydan ders almis olmasini diliyorum. Gercekten ama gercekten ozunde iyi bir insan oldugunu dusunuyorum. Ben o hissiyati aliyorum ekran karsisindan ki bu ben de cok sık olan bir durumda degildir. Acun'dan aldigi uyari bu anlamda cok gerekliydi ki Acun Turabi'ye uyari yaparken bile uzuldum, icim acidi. Umarim aklini basina toplar. Cunku bir dahaki patlama onun diskalifiye olmasina sebebiyet verecektir. Survivor Turabi'nin kendi icinde muhakeme yapmasi icin cok guzel bir firsat. Insallah bunu kullanir..

@sokak sanati @Bully @Harunnn60 @Yakamoz-Asi

ama yaptı,acun bi kere hep doğruları söyler akşam da turabinin ağızının payını verdi,sahrayı sevmem ama o orada yemeleri için ve güç almaları için verdi zehirlenmeleri için değil

ya bi düşünün şimdi siz anlamamış olabilirsiniz ama halkın %90ı ne yaptığını anladı ve siz gökhanın yerinde olsaydınız ve senin takımına öyle bişey yapıldığını anlasaydın ne yapardın susarmıydın? gökhan orada ne gerekiyosa onu yaptı ve kadınlara saygın olsun dedi kötü mü ve bu olayda turabiyi haklı görmenize çok şaşırdım :T:

Okadar yanlı bir gözle bakıyorsun ki adam ekmek kuran çarpsın otarafa hareket çekmedim diyor gökhan topa girmesi tamamen turabiyi kızdırmak ve Diskalifiye ettirmekti.

Okadar yanlı bir gözle bakıyorsun ki adam ekmek kuran çarpsın otarafa hareket çekmedim diyor gökhan topa girmesi tamamen turabiyi kızdırmak ve Diskalifiye ettirmekti.
asıl sen yanlışsın eğer sana karşı böyle hareket yapsalar ne yapardın,artık görün şu turabinin gerçek yüzünü ya tamam fanısınız anlıyorum ama yaptığı büyük bi hata yeter artık onu bana savunmayın 😡 gökhan en doğru olanı yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...