banada öyle geliyorBana ünlüler gibime geliyor..
o zaman çakma hürremimiz sahra gidiyor bu hafta
banada öyle geliyorBana ünlüler gibime geliyor..
Akın'la Yiğit Müge'yi yazar bence takımı düşünüp.izleyemediğim kısmı izledim.
Oyun tamamen [HASHTAG]#gonullulere[/HASHTAG] hitap etmesine rağmen Akın'ın eksikliği ve Müge'nin oynamasıyla aleyhimize döndü ve olanlar oldu.
Sahra'nın barakadan ayrılması ve saçmalaması çok kötüydü.Takımın ruhunu bozacak bir hareketti.Yanlış yapmaya devam ediyor ekip ve birde Akın gelince iyice kaynayacak ortalık.
Akın tahmin edileceği üzere ortalığa fitne sokma olayında ki başarısını oyun kaybettikten sonra ortalığa döktü yine ama bu sefer çok haklıyı ki haklı olduğu için sessiz kaldı bağırmadı.Tolga'ya karşı haksızdı haksız oluncada sesiyle haklı olduğunu düşündürüyordu neyse.
Akın umarım fazla uzatmazsın ama Turabi ciddi anlamda hatalı malesefki.
ben de bir tahmin yapayım beri.
Ödül oyunu ünlülerin dokunulmazlık [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] in olur gibi.
Ünlüler 2 oyun kazanınca fena boşlayıp dokunulmazlık tokatını yiyecekler bence.
Dokunulmazlığı gönüllüler kaybederse
İsmi yazılan yarışmacı Akın, Sahra ve Turabi olur diyorum.
Turabi Akın'ı yazar.
Duygu Sahra'yı yazar.
Yiğit, Akın Turabi'yi yazar.
Sahra'da Duygu'yu yazar.
Turabi en çok oy alan olur ki yarın ki durumda önemli tabi.Kocaman 1 bölüm var önümüzde.
Eğer ünlüler kaybederse.
Merve, Serenay ve Tolga İsmail'i yazar.Otomatikman İsmail ilk aday olur.
Eğer bu tahminim tutarsa Sms'leri yarın yazarım.
Akın'ın bu güne kadar hiç takım lehine azdığını görmedim.Aslında 2 oylama oldu ama bence [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'yi yazarlar ki geçtiğimiz haftalarda Macun'un açıkladığı olay gerçekleşir 1.de Turabi olur çünkü ve 2. kez oylama olur gibi.Akın'la Yiğit Müge'yi yazar bence takımı düşünüp.
Akın'ın Eda'yı yazması takım lehine değildi de neydi Eda gidince coştu takımAkın'ın bu güne kadar hiç takım lehine azdığını görmedim.Aslında 2 oylama oldu ama bence Turabi'yi yazarlar ki geçtiğimiz haftalarda Macun'un açıkladığı olay gerçekleşir 1.de Turabi olur çünkü ve 2. kez oylama olur gibi.
Akın'ın Eda'yı yazması takım lehine değildi de neydi Eda gidince coştu takımAkın-Yiğit Turabi'yi yazmazlar çünkü Turabi'nin puanlarına ihtiyaç var Müge'yi yazacaklardır her türlü.
Duygu'yu da yazdı o da takım lehine.Eee o zaman ilk haftasıydı.Olacak o kadar.
turabinin kazandığı zaman hareketlerinin yanında tolga hiçbişey yapmıyo madem turabi öyle danslar falan gömmeler yapıyo o davranışlar nasıl kızdırıyosa ünlüleri tolga da öyle hareketler yapacak bi kişi olmadığı için öyle şeyler diyo az bile yapıyoYalnız Yiğit orda sonuna kadar haklıydı az bile söyledi. Tolga çok tahrik ediyo karşı tarafı.
İnşallah Tolga değil de Gökhan 1.olur.@Bully @sokak sanati @ABAY_06
ünlüler kaybederse en çok ismi çıkan : ismail baki
gönüllüler kaybederse en çok ismi çıkan : sahra
ünlülerden sms 1. : Tolga
gönüllüler sms 1 : turabi
Duygu'yu da yazdı o da takım lehine.Takım lehine hareket ettiğini görmedim diyorsun da neye göre bilmiyorum.
turabinin kazandığı zaman hareketlerinin yanında tolga hiçbişey yapmıyo madem turabi öyle danslar falan gömmeler yapıyo o davranışlar nasıl kızdırıyosa ünlüleri tolga da öyle hareketler yapacak bi kişi olmadığı için öyle şeyler diyo az bile yapıyo
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] her zaman takım lehine hareket eder. Adada tüm işleri yapar oyunları kazanır daha ne yapsın bu adam?Orada çakallık yapıp Duygu'yu yazdı normalde Tolga'yı yazacaktı ilk haftasındada Eda'dan başka kaçışı yoktu.Tolga ile çok kötü değillerdi.
Ama cümlemin devamında pek oy kullanmadı dedim.Genel hareketlerinden çıkartttım diyelim.
yetişemiyorum sizeAra konuşmalar kısa oluyorda başlangıçlar uzun oluyor bizde.
sen bir ara duyguyu profil foton yapımıştın dimi ?turabinin kazandığı zaman hareketlerinin yanında tolga hiçbişey yapmıyo madem turabi öyle danslar falan gömmeler yapıyo o davranışlar nasıl kızdırıyosa ünlüleri tolga da öyle hareketler yapacak bi kişi olmadığı için öyle şeyler diyo az bile yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?