Turabi'nin clublarda striptizcilik yaparkenki görüntülerinden anlamıştık zaten turabinin kurabi olduğunu.Daha ne uzatıyorsunuz ki onun bunun dedikodusunu yapıyor diye.Turabi Akın'dan çok korkuyor bu arada onuda belirtiyim.
Turabi'nin clublarda striptizcilik yaparkenki görüntülerinden anlamıştık zaten turabinin kurabi olduğunu.Daha ne uzatıyorsunuz ki onun bunun dedikodusunu yapıyor diye.Turabi Akın'dan çok korkuyor bu arada onuda belirtiyim.![]()
Sen hala ordamısınTurabi'nin clublarda striptizcilik yaparkenki görüntülerinden anlamıştık zaten turabinin kurabi olduğunu.Daha ne uzatıyorsunuz ki onun bunun dedikodusunu yapıyor diye.Turabi Akın'dan çok korkuyor bu arada onuda belirtiyim.![]()
Yiğit'inki sinsilik değil de biraz korkaklık diyelim. Olaylara pek karışmayı sevmeyen bir yapısı var.@Bully sinsi arıyorsanız Yiğite bakın![]()
Ben öyle demedim ki.Striptizcilik yapmasından kurabi olduğunu anladık dedim.Dedikodu yapması onun ayrı bir hobisi.Senin için striptiz yapması didikoducu manasına çıkıyorsa okey.Pek denilecek bir cümlem yok.![]()
Nerdeyim?Sen hala ordamısın![]()
Yiğit sinsi biri giden hiçbir arkadaşı için üzülmedi ve arkalarında duramadı.En son en iyi arkadaşı gitmiş ve ona kız arkadaşının bilekliğini veriyor.Yiğit tamam tamam havasında.Bunu Nihat Doğanda dedi zatenYiğit'inki sinsilik değil de biraz korkaklık diyelim. Olaylara pek karışmayı sevmeyen bir yapısı var.![]()
Ben öyle demedim ki.Striptizcilik yapmasından kurabi olduğunu anladık dedim.Dedikodu yapması onun ayrı bir hobisi.![]()
Alakası bile yok.Dediğin malesef ki şu.
Kurabi olduğunu anladık dedikodu yapmasına şaşırmayız...
tabi diyecek lafı olmazSenin için striptiz yapması didikoducu manasına çıkıyorsa okey.Pek denilecek bir cümlem yok.![]()
Alakası bile yok.Ben öyle demedim sen yanlış anlamaya çalışıyorsun.
![]()
Yiğit'in sinsi biri olduğuna katılmıyorum. Giden arkadaşlarına ne kadar üzülüp üzülmediğini bilemeyiz. Üzülmese bile bunun sinsilikle ne alakası var ki?Yiğit sinsi biri giden hiçbir arkadaşı için üzülmedi ve arkalarında duramadı.En son en iyi arkadaşı gitmiş ve ona kız arkadaşının bilekliğini veriyor.Yiğit tamam tamam havasında.Bunu Nihat Doğanda dedi zaten![]()
geçmiş yorumlarak bak aynısını hatta harfi harfine ben yazdım , benden mi kopya çektin yoksaÜnlüler dokunulmazlığı kaybederse İsmail Bakinin adı çıkar .Yarın ki sms te Tolga 1.olur ve İsmail Baki elenir
Gönüllüler dokunulmazlığı kaybederse Sahranın ismi çıkar.Sms 1.Turabi olur ve Sahra elenir
Turabi sinsi biri değil tam aksine adam gibi adamdır [HASHTAG]#adamgibiadamturboturabi[/HASHTAG]yiğit sinsilikte bir numaradıroda turabiden ğrendi bu işleri
![]()
tabi diyecek lafı olmaz![]()
Tamam işte.Ben adama kurabi dedim.Daha ne tartışıyorsunuz turabi dedikodu yapmış yapmamış diye.Sen yine az önce anladığın gibi anlayacaksın bence ama neyse.Haaa.😱
anlamıştık zaten turabinin kurabi olduğunu.Daha ne uzatıyorsunuz ki onun bunun dedikodusunu yapıyor diye
Ne demeye çalıştığını tekrar anlamaya çalıştığımda uzatılmaması gerektiğini ve bunun kurabi olmasından dolayı olduğunu söylediğini anladım ben.![]()
Kendi düşüncem ve böyle olurgeçmiş yorumlarak bak aynısını hatta harfi harfine ben yazdım , benden mi kopya çektin yoksa
@Bully @sokak sanati
sen değil ama başkalarıTamam sen sevme Halk yeterince seviyor.😉 [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]
Tolga'nında çoğu kimsenin gözünde lekeli olduğunu biliyoruz.Ben hiç yanlış cümlelerle onu lekeliyormuyum.![]()
Çok değiştin daha önceki haftalarda Turboyu övüyordun şimdi ise kötülüyorsun melunYiğit'in sinsi biri olduğuna katılmıyorum. Giden arkadaşlarına ne kadar üzülüp üzülmediğini bilemeyiz. Üzülmese bile bunun sinsilikle ne alakası var ki?![]()