Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] her zaman takım lehine hareket eder. Adada tüm işleri yapar oyunları kazanır daha ne yapsın bu adam? :D

Nasıl olsa fikrin değimeyecek...
Peki sana bir soru.Gün sayıyorum diyor Akın ne mana var burada sence.:d

Bence:Daha ilk günlerim olay çıkartmayayım.İlla haklıysam bağırırım ben ve kavga çıkartırım.:(

yetişemiyorum size :D

sen bir ara duyguyu profil foton yapımıştın dimi ? :D

Eğer çok bariz bir fan olaydın şuan senle didişiyor olurdum.:AÇok ortadasın o nedenle pek yorumlara katılamıyorsun.:/

yetişemiyorum size :D

sen bir ara duyguyu profil foton yapımıştın dimi ? :D
Alışırsın zamanla uzun yorumsuz da olmaz. :D

Nasıl olsa fikrin değimeyecek...
Peki sana bir soru.Gün sayıyorum diyor Akın ne mana var burada sence.:D

Bence:Daha ilk günlerim olay çıkartmayayım.İlla haklıysam bağırırım ben ve kavga çıkartırım.:(

Eğer çok bariz bir fan olaydın şuan senle didişiyor olurdum.:AÇok ortadasın o nedenle pek yorumlara katılamıyorsun.:/
Kimseye bağırmasın kavga da çıkarmasın. :D Şu anda oyları artışta Akın'ın yine düşüşe geçebilir. :(

ünlüler kaybederse (umarım olmaz öyle bi şey)
ismi yazılacak kişiler: ismail ve tolga (en çok ismail çıkar ve 1.aday olur)
sms 1.si: tolga
tolga gökhanın ismini söyler ve ismail elenir

gönüllüler kaybederse
ismi yazılacak kişiler: sahra ve duygu (en çok sahra çıkar ve 1.aday olur)
sms 1.si: turabi :T:
turabi akının ismini söyler ve sahra elenir

Alışırsın zamanla uzun yorumsuz da olmaz. :D

Kimseye bağırmasın kavga da çıkarmasın. :D Şu anda oyları artışta Akın'ın yine düşüşe geçebilir. :(
Akın'dan hiç beklediğim durum değil.Bağırır hatta kesici aletler adadan kaldırılsın bence.2. Packal Nihat olayı yolda.

Eee ne demiş orada Akın söylemedin.:D [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]

Bu arada @Harunnn60 bizi @xemrexxx sandı galiba. 'sss' 'melun' lafları gibi kısa bekliyor bizden.:F

Son düzenleme:
Akın'dan hiç beklediğim durum değil.Bağırır hatta kesici aletler adadan kaldırılsın bence.2. Packal Nihat olayı yolda.

Eee ne demiş orada Akın söylemedin.:D

Bu arada @Harunnn60 bizi @xemrexxx sandı galiba. 'sss' 'melun' lafları gibi kısa bekliyor bizden.:F
Belki de sadece günleri sayıyordur illa derin manalar aramaya gerek yok. :A

Harun xemre melunuyla çok takılıyor bu aralar ondandır. :D

neyse ne turabinin yaptığı çok daha kızdırıcı :T:

evet :D artık duyguyu hiç sevmiyorum

Neyse nelik bir konu olsaydı alıntılamazdım ama oyun sırasında yapılan kışkırtıcı cümleler çok daha farklı etki yaratır psikoloji bozar ama oyun bittikten sonra dans etmesi yada sevinmesi çok farklı etkiler yaratır sadece sinirlenirler ve dahada hırslanırlar [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ye karşı.😉

Belki de sadece günleri sayıyordur illa derin manalar aramaya gerek yok. :A

Harun xemre melunuyla çok takılıyor bu aralar ondandır. :D

Nasıl yok.:Fİşte sinsilik bu.İçten pazarlılık tamda bu.:A

Yarınki oyunu ünlüler kaybederse ;

İsmi yazılacak isimler ;

Tolga (en çok adı çıkabilir)
İsmail

SMS 1.'si - Gökhan

İsmail elenir.
yalnız senin tahminin gibi çıkarsa yani tolganın en çok ismi çıkarsa sadece o aday olmuş oluyo ismail aday olmuyo ve eğer gökhan 1.olursa ismailin elenmesi için onun adını söylemesi gerek ama en iyi arkadaşlar yani pek mümkün gözükmüyo tahminin

ünlüler kaybederse (umarım olmaz öyle bi şey)
ismi yazılacak kişiler: ismail ve tolga (en çok ismail çıkar ve 1.aday olur)
sms 1.si: tolga
tolga gökhanın ismini söyler ve ismail elenir

gönüllüler kaybederse
ismi yazılacak kişiler: sahra ve duygu (en çok sahra çıkar ve 1.aday olur)
sms 1.si: turabi :T:
turabi akının ismini söyler ve sahra elenir
bu arada aynı düşüncedeyiz , geçmiş yorumlara bak harfi harfine yazdım bende :D

Neyse nelik bir konu olsaydı alıntılamazdım ama oyun sırasında yapılan kışkırtıcı cümleler çok daha farklı etki yaratır psikoloji bozar ama oyun bittikten sonra dans etmesi yada sevinmesi çok farklı etkiler yaratır sadece sinirlenirler ve dahada hırslanırlar [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ye karşı.😉

Nasıl yok.:Fİşte sinsilik bu.İçten pazarlılık tamda bu.:A
Turabi'nin Akın'ın yüzüne iyi görünüp arkasından kameralar ve Duygu'ya dedikodusunu yapması ne peki? :A

duyguda seni sevmiyor :D
:bilmem:
ne dersen de ben tolgayı tutmaktan turabiden nefret etmekten vazgeçmem

Ünlüler dokunulmazlığı kaybederse İsmail Bakinin adı çıkar .Yarın ki sms te Tolga 1.olur ve İsmail Baki elenir

Gönüllüler dokunulmazlığı kaybederse Sahranın ismi çıkar.Sms 1.Turabi olur ve Sahra elenir

O olay çıkartmamak için.Ayrıca iyi göründüğü falan yok.Hoş geldin demesi o.:F
Olay çıkartmamaktan değil de sinsiliğinden işte. :A Adada büyük bir kavga etmezler inşallah Akın'la Turabi bugünkü oyunlar çok önemli o yüzden.

😱 evet :D

benim gözümde zaten lekelenmiş lekeleneceği kadar ve en nefret ettiğim yarışmacı :T:

Tamam sen sevme Halk yeterince seviyor.😉 [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]
Tolga'nında çoğu kimsenin gözünde lekeli olduğunu biliyoruz.Ben hiç yanlış cümlelerle onu lekeliyormuyum.:T:

Olay çıkartmamaktan değil de sinsiliğinden işte. :A Adada büyük bir kavga etmezler inşallah Akın'la Turabi bugünkü oyunlar çok önemli o yüzden.

Bencede kader oyunu.:(
Turabi'nin bugüne kadar tek arkadan konuşma olayı bu o nedenle bunu tüm 2 aya yaymak haksızlık.Her zamandan farklı davranmışsa daha farklı düşündüğü için.Yoksa sinsilik aramaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...