Turabinin yanındanda ayrılmıyo yeni Sahrası olma yolunda Turabininşok oldum şimdi 😱
Turabinin yanındanda ayrılmıyo yeni Sahrası olma yolunda Turabininşok oldum şimdi 😱
valla bende tam senin gibi düşünüyorumAkın yine oraları da karıştırmaya çalışıyor ropörtajda da dedi zaten gün sayıyorum diye yani kendi çıkarlarını ön planda tutuyor ama kimsede ona birşey demiyor.Turabi bir hata yaptığında sie herkes saldırmayı biliyor.Ne güzel İstanbul be
başka kimin yanında duracaktıTurabinin yanındanda ayrılmıyo yeni Sahrası olma yolunda Turabinin![]()
Duygu eninde sonunda gidecek şimdiye kadar kalması bile iyivalla bende tam senin gibi düşünüyorum
başka kimin yanında duracaktıiyi oldu yınında durması gönüllüler kaybetse , tuabi , müge , yiğit duyguyu yazmazlar , akından süpheliyim o adammdan herşey beklenir
![]()
akın melek zatenTurabi gidip adanın ortak malından ok, kolye falan yapıyor Akın'ın sinirlenmesi normal. Yine sakin kaldı bence.. Yarın dokunulmazlığı [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] alır.[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#akinyigit[/HASHTAG]
yav he heDuygu eninde sonunda gidecek şimdiye kadar kalması bile iyi![]()
Gerçekten sonlara kalcağına inanıyomusun bu performansıyla 😱akın melek zaten
yav he he, sen öyle san
survivor sadece performans değil zeki , strateji dirGerçekten sonlara kalcağına inanıyomusun bu performansıyla 😱
Hepsi hikaye oyunlarda kötüysen sonlara kalman mücize olur eninde sonunda gidersinsurvivor sadece performans değil zeki , strateji dirsen beni şok etin , sahra çakma hürrem
, müge kaplumba
, merve sinir küpü
, bir serenay iyi bir duygu
neresi hikayeHepsi hikaye oyunlarda kötüysen sonlara kalman mücize olur eninde sonunda gidersin
İyide o bernanın hatasıydı orda yapıcak bişey yok şu Duyguda ne buluyosun anlamadım gittineresi hikayeyapma sende , berna iyiydi di noldu sonra , sahranın oyunlarıyla gitti , bir açığıını yakaladım şimdi
![]()
duygu güzel kız , dürüst , ahlaklıİyide o bernanın hatasıydı orda yapıcak bişey yok şu Duyguda ne buluyosun anlamadım gitti![]()
Bu konuda Akın haklı.akın melek zaten
yav he he, sen öyle san
Survivor'ın bugünki bölümünü yorumlayacak olursak Akın'ın yanlışını görmedim ben ama Turabi Akın'a karşı haksızdı. Akın'ın da hataları oluyor eleştiriyoruz mesela Tolga'ya bağırıp Ahmet'e bağırmaması yanlış. Takımı toplayıp Tolga ile konuşmayın demesi gereksiz. Bunları dedim ben. Oraları karıştırmaya çalışıyor demişsin katılmıyorum. Yiğit ile birlikte takılıyorlar sadece bir şey yaptığı yok.Akın yine oraları da karıştırmaya çalışıyor ropörtajda da dedi zaten gün sayıyorum diye yani kendi çıkarlarını ön planda tutuyor ama kimsede ona birşey demiyor.Turabi bir hata yaptığında sie herkes saldırmayı biliyor.Ne güzel İstanbul be
Yalnız Yiğit orda sonuna kadar haklıydı az bile söyledi. Tolga çok tahrik ediyo karşı tarafı.akının ünlüler adasından gitmesi ne iyi oldu be büyük bi huzur geldi hiç tartışma olmuyo artık kim bilir şu an olsaydı orda 2 oyun kaybettiklerinde nasıl tolgayla tartışırdıneyse ki yok,akşam ünlüler 10-5 kazanarak iyi bi fark attılar gönüllülere çok iyi oldu yiğiti tutuyodum o adada artık onunda turabiden farkı yok
![]()
Bana ünlüler gibime geliyor..bu akşam kim kazanacak acaba ?