Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akın yine oraları da karıştırmaya çalışıyor ropörtajda da dedi zaten gün sayıyorum diye yani kendi çıkarlarını ön planda tutuyor ama kimsede ona birşey demiyor.Turabi bir hata yaptığında sie herkes saldırmayı biliyor.Ne güzel İstanbul be
valla bende tam senin gibi düşünüyorum :D

Turabinin yanındanda ayrılmıyo yeni Sahrası olma yolunda Turabinin :F
başka kimin yanında duracaktı :D iyi oldu yınında durması gönüllüler kaybetse , tuabi , müge , yiğit duyguyu yazmazlar , akından süpheliyim o adammdan herşey beklenir :D

valla bende tam senin gibi düşünüyorum :D

başka kimin yanında duracaktı :D iyi oldu yınında durması gönüllüler kaybetse , tuabi , müge , yiğit duyguyu yazmazlar , akından süpheliyim o adammdan herşey beklenir :D
Duygu eninde sonunda gidecek şimdiye kadar kalması bile iyi :)

survivor sadece performans değil zeki , strateji dir :D sen beni şok etin , sahra çakma hürrem :D , müge kaplumba :D , merve sinir küpü :D , bir serenay iyi bir duygu
Hepsi hikaye oyunlarda kötüysen sonlara kalman mücize olur eninde sonunda gidersin

Akın yine oraları da karıştırmaya çalışıyor ropörtajda da dedi zaten gün sayıyorum diye yani kendi çıkarlarını ön planda tutuyor ama kimsede ona birşey demiyor.Turabi bir hata yaptığında sie herkes saldırmayı biliyor.Ne güzel İstanbul be
Survivor'ın bugünki bölümünü yorumlayacak olursak Akın'ın yanlışını görmedim ben ama Turabi Akın'a karşı haksızdı. Akın'ın da hataları oluyor eleştiriyoruz mesela Tolga'ya bağırıp Ahmet'e bağırmaması yanlış. Takımı toplayıp Tolga ile konuşmayın demesi gereksiz. Bunları dedim ben. Oraları karıştırmaya çalışıyor demişsin katılmıyorum. Yiğit ile birlikte takılıyorlar sadece bir şey yaptığı yok. :)

[HASHTAG]#unluler[/HASHTAG] 'in kazanmasına sevindim. Hem de müthiş bir geri dönüş yapıp farkla kazandılar.

Bir de Sahra'nın takımına karşı tavır almasına memnun oldum, oyunlar esnasındaki bağırma- konuşması oldukça rahatsız ediyordu. Bugün sesi kesildi, seyir zevki arttı.

Umarım böyle devam eder, dokunulmazlığı kaybederlerse elenecek zaten.

akının ünlüler adasından gitmesi ne iyi oldu be büyük bi huzur geldi hiç tartışma olmuyo artık kim bilir şu an olsaydı orda 2 oyun kaybettiklerinde nasıl tolgayla tartışırdı :T: neyse ki yok,akşam ünlüler 10-5 kazanarak iyi bi fark attılar gönüllülere çok iyi oldu yiğiti tutuyodum o adada artık onunda turabiden farkı yok :T:

akının ünlüler adasından gitmesi ne iyi oldu be büyük bi huzur geldi hiç tartışma olmuyo artık kim bilir şu an olsaydı orda 2 oyun kaybettiklerinde nasıl tolgayla tartışırdı :T: neyse ki yok,akşam ünlüler 10-5 kazanarak iyi bi fark attılar gönüllülere çok iyi oldu yiğiti tutuyodum o adada artık onunda turabiden farkı yok :T:
Yalnız Yiğit orda sonuna kadar haklıydı az bile söyledi. Tolga çok tahrik ediyo karşı tarafı.

Bu akşamki oyunu gönüllüler kaybederse;

İsmi yazılacak isimler;

Turabi, Duygu, Müge, Yiğit çok yüksek ihtimalle Sahra'yı yazacaktırlar. Akın, Duygu ile arası pek iyi olmadığı için Duygu yazması yüksek ihtimal. Sahra'da %99 Duygu yazacaktır.

SMS 1.'si - Turabi olacaktır yine.

Sahra elenir.

Bu akşamki oyunu ünlüler kaybederse;

İsmi yazılacak isimler;

İsmail (en çok adı yazılan olur)

SMS 1.'si Merve olur.

İsmail elenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...