Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünlüler'im 10-5 kazandı! :D Çok sevindim . İşte görmek istediğimiz Ünlüler bu :) [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] çok başarılıydı finalide o yaptı meleğim benim:love1:Onun haricinde tüm yarışmacılar çok iyiydi..

Gönüllüler her zaman ki gibi dağıldı bir oyun kaybedip :D Ünlüler üst üste 2 kez kaybettiler bir kez bile kavga etmediler gerçekten Ünlüler adasına huzur geldi..

Antilik yapmıyorum ama fena yenildiler :(

Niye Turabi'nin üstüne gidiyorsun peki.:(Akın'da kötüydü Sahra'da.

İyi başladık ama çuvalladık.Çünkü çok güvendiler kendilerine.Gözümüzün kaşımızın sadajkası olsun.Bir sonraki oyuna artık.

Niye Turabi'nin üstüne gidiyorsun peki.:(Akın'da kötüydü Sahra'da.

İyi başladık ama çuvalladık.Çünkü çok güvendiler kendilerine.Gözümüzün kaşımızın sadajkası olsun.Bir sonraki oyuna artık.
Akın'ın tansiyonu düşmüştü :( O değilde Sahra ne triplere girmiş öyle :F

Yarın çok iyi bir bölüm geliyor. Sahra ağlayarak üste çıkmaya çalışacak gibi.

Müge bugün ona kızıyodu şimdi kafa kafaya ağlıyolarmı 😱
Fragmanda da bağırıyordu Sahra'ya sonra duygusala bağladılar. :A

Gönüllülerin açık ara en iyisi Turabiydi ama yetmedi diğerleri kötüydü işte ama bir sonraki oyuna artık.Bu arada Serenay yıkandı masaj falan yaptı bir başka güzel oldu ya meleğim :bhr: @KayıpSehir

Turabi gidip adanın ortak malından ok, kolye falan yapıyor Akın'ın sinirlenmesi normal. Yine sakin kaldı bence.. Yarın dokunulmazlığı [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] alır. :) [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#akinyigit[/HASHTAG]

Arkadaşlar bundan sonra kendi aramızda değerlendirme yapalım , konu daha eğlenceli olsun. Mesela yarınki dokunulmazlığı ;

Ünlüler kaybederse aday olması yüksek olan ;

İlk 3 isim ;

Halk oylamasında birinci olabilecek olan isimler ;

Aynı şekilde gönüllülr içinde :)

Turabi'nin hareketi yine cok gereksiz. Zipkinin ipini almak üstüne kolye yapmak hangi adamliga yakisiyor? Yazik ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...