Geçmiş olsun neyin varYok sabahtan beri çok iştahsızım zorla yazıyorum.Ama Turabi'nin başarısızlığıda koymadı değil.
![]()
Geçmiş olsun neyin varYok sabahtan beri çok iştahsızım zorla yazıyorum.Ama Turabi'nin başarısızlığıda koymadı değil.
![]()
Geçmiş olsun neyin var![]()
Sen rahat uyu buralar bende kardeşBilmiyorum sabahtan beri çok kurumuş hissediyorum kendimi.Şu yeni tanıtımı izleyip yatacağım zaten.Yarın keyiflenirsem bambalarım sizi.![]()
Tamam yarın grşrük kendine iyi davranBilmiyorum sabahtan beri çok kurumuş hissediyorum kendimi.Şu yeni tanıtımı izleyip yatacağım zaten.Yarın keyiflenirsem bambalarım sizi.![]()
Sen rahat uyu buralar bende kardeş![]()
Eyw iyi gecelerNeyse herkeslere iyi geceler:![]()
Buralar sessiz bugünNeyse herkeslere iyi geceler:
Gündüz uyudum ama yinede halsizim.Bu akşamki marifetini yarın okurum.![]()
Yok ya Ahmet iyidir Beşiktaşlıdır kendisiahmet sevilmez![]()
bende beşiktaşlıyım ama ahmet hep akının gzına geldi hatta kendiside itiraf etti , ahmet duyguya haksızlık yaptı çokYok ya Ahmet iyidir Beşiktaşlıdır kendisi![]()
Ben öyle fanatik değilim hatasını anlaması güzel Tolga2nın bugünki yaptıkları neydi öylebende beşiktaşlıyım ama ahmet hep akının gzına geldi hatta kendiside itiraf etti , ahmet duyguya haksızlık yaptı çok
evt yaBen öyle fanatik değilim hatasını anlaması güzel Tolga2nın bugünki yaptıkları neydi öyle![]()
Duygu'dan pek haz almıyorum sevmiyorum o kızı nedenseevt ya
duygu sence nasıldı ?
neee 😱Duygu'dan pek haz almıyorum sevmiyorum o kızı nedense![]()
şok oldum şimdi 😱Neden şaşırdın hoşuma gitmiyo![]()
hani nerdesin ?Sen rahat uyu buralar bende kardeş![]()