Maskeli Fedai
Favori Üye
Aynı şekilde ben de Turabi'yi.İstemsizce oyunlarda Akını destekliyorum![]()
Diğer soruya geçiyoruz:Bilmem çok düşündürücü ama bir sonuca çıkamadım cümleden o nedenle pas diyorum.![]()
Ordaki herkes Turboyu Akın konusunda uyarıyorlarKimin tarafından.![]()
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] için gönüllülere katlanacaz artıkAynı şekilde ben de Turabi'yi.[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] için ölümüne [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG].
![]()
Ordaki herkes Turboyu Akın konusunda uyarıyorlar
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] için gönüllülere katlanacaz artık![]()
Diğer soruya geçiyoruz:
Everest'e tırmanan ilk türk dağcı kimdir?
a)bülent ersoy
b)turabi çamkıran
c)halit ergenç
d)nasuh mahruki
e)bilmiyorum
hiçbişey çarpıtmıyorum bi kere turabinin yaptığı şeyleri görüyorum o yaptığı şeyler ünlülerin yaptığından çok daha kızdırıcı diyorum bi kez dahabenin olmaman güzel.Çünkü çarptırmıyorum buradada tek ben varım [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] fanı birde maskeli fedai var o nedenle burada böyle çarptırmazsak sevinirim.![]()
İnşallah turbo o sinsinin oyunlarına gelmezHaklı oalrak.Çünkü haklılığını fazlasıyla kullanan biri.![]()
Turabi'nin yaptıüını dediklerine takılmıyorum ben.hiçbişey çarpıtmıyorum bi kere turabinin yaptığı şeyleri görüyorum o yaptığı şeyler ünlülerin yaptığından çok daha kızdırıcı diyorum bi kez daha![]()
#MilletinArkasındanKonuşupBenDelikanlıyımDiyenStriptizClublardaDansEdenAmaAynıZamandaÇokİyiKavgaEttiğiniSöyleyenKurabininSözlüktekiAnlamıOlanTurabi
Bugünkü oyunları [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] muhakkak kazanmalı.Ordaki herkes Turboyu Akın konusunda uyarıyorlar
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] için gönüllülere katlanacaz artık![]()
sadece tolga demiyo öyle şeylerTurabi'nin yaptıüını dediklerine takılmıyorum ben.
Turabi ile Tolga'nın yaptıklarını bir tutuğuna takılıyorum.![]()
sen tolgayı seviyorsun dimi ?sadece tolga demiyo öyle şeyleroyunda gönüllüler takımından kişilerde düştü falan diyo çok geride diyo ve sonra da turabi o aptalca hareketleriyle kızdırıyo,tolga bunları demiş çok mu helal olsun tolgaya
akın bir tansiyonunu normale döndürsün belkiBugünkü oyunları [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] muhakkak kazanmalı.[HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG]
sadece tolga demiyo öyle şeyleroyunda gönüllüler takımından kişilerde düştü falan diyo çok geride diyo ve sonra da turabi o aptalca hareketleriyle kızdırıyo,tolga bunları demiş çok mu helal olsun tolgaya
Dönmüştür herhalde [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] dokunulmazlığı kazandıracak bugün ünlüler de avucunu yalayacak.sen tolgayı seviyorsun dimi ?
akın bir tansiyonunu normale döndürsün belki![]()
istediğin şeyleri yazınca bir gülümseme geldi , hayret
inş , duygu ile akın şuan nötr , ne iyiler ne kötülerDönmüştür herhalde [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] dokunulmazlığı kazandıracak bugün ünlüler de avucunu yalayacak.![]()
Çirkef melun işte.Tolga yalan söylüyor aradaki fark bu.
Yiğit düşmediği halde düştü diyor.Tekrar izle yarışmayı lütfen.
Ayrıca bu akşamkş bölümde Tolga Yiğit'in bacağından tutuyor.@Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @Harunnn60