Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benin olmaman güzel.Çünkü çarptırmıyorum buradada tek ben varım [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] fanı birde maskeli fedai var o nedenle burada böyle çarptırmazsak sevinirim.:)
hiçbişey çarpıtmıyorum bi kere turabinin yaptığı şeyleri görüyorum o yaptığı şeyler ünlülerin yaptığından çok daha kızdırıcı diyorum bi kez daha :T:

#MilletinArkasındanKonuşupBenDelikanlıyımDiyenStriptizClublardaDansEdenAmaAynıZamandaÇokİyiKavgaEttiğiniSöyleyenKurabininSözlüktekiAnlamıOlanTurabi

hiçbişey çarpıtmıyorum bi kere turabinin yaptığı şeyleri görüyorum o yaptığı şeyler ünlülerin yaptığından çok daha kızdırıcı diyorum bi kez daha :T:
Turabi'nin yaptıüını dediklerine takılmıyorum ben.
Turabi ile Tolga'nın yaptıklarını bir tutuğuna takılıyorum.:D

#MilletinArkasındanKonuşupBenDelikanlıyımDiyenStriptizClublardaDansEdenAmaAynıZamandaÇokİyiKavgaEttiğiniSöyleyenKurabininSözlüktekiAnlamıOlanTurabi

bu sorunun cevabı yanlış o zaman.:F

Turabi'nin sözlükteki eşitliği [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] 'dır.:Z

@sokak sanati @Mr.At sana bir selamı var az konuşsun diyor :A

Kardeşim ben sustukça onlar kışkırtıyor.:A

Ayrıca beni az önce çok atarlandırdın.:F

Ordaki herkes Turboyu Akın konusunda uyarıyorlar :Z

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] için gönüllülere katlanacaz artık :Z
Bugünkü oyunları [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] muhakkak kazanmalı. :Z [HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG]

Turabi'nin yaptıüını dediklerine takılmıyorum ben.
Turabi ile Tolga'nın yaptıklarını bir tutuğuna takılıyorum.:D
sadece tolga demiyo öyle şeyler :T: oyunda gönüllüler takımından kişilerde düştü falan diyo çok geride diyo ve sonra da turabi o aptalca hareketleriyle kızdırıyo,tolga bunları demiş çok mu helal olsun tolgaya

sadece tolga demiyo öyle şeyler :T: oyunda gönüllüler takımından kişilerde düştü falan diyo çok geride diyo ve sonra da turabi o aptalca hareketleriyle kızdırıyo,tolga bunları demiş çok mu helal olsun tolgaya
sen tolgayı seviyorsun dimi ?

Bugünkü oyunları [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] muhakkak kazanmalı. :Z [HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG]
akın bir tansiyonunu normale döndürsün belki :A

Tolga yalan söylüyor aradaki fark bu.
Yiğit düşmediği halde düştü diyor.Tekrar izle yarışmayı lütfen.:D

Ayrıca bu akşamkş bölümde Tolga Yiğit'in bacağından tutuyor.:F @Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @Harunnn60

sen tolgayı seviyorsun dimi ?

akın bir tansiyonunu normale döndürsün belki :A
Dönmüştür herhalde [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] dokunulmazlığı kazandıracak bugün ünlüler de avucunu yalayacak. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...