Tolga beni gönderemezler diyip artist artist konuştu. Halk ona cevabını verecek inşallah.@Bully yarin okul olmasa senle çene yarisina girerimama neyse , Akın in gercek yuzu ortaya cikti zaten
![]()
Tarafını belli et aga deha heycanlı oluyorİyi geceler,yarın okul var erken kalkacaktırsın Allah rahatlık versin.
Survivor'da benim daha tarafım belli değil.![]()
Tamam izle biraz daha sonra açıkla3 Adam'dan başka dedikodu falan duyamadık tam karar veremedimzaten ilk defa baştan sona kadar izledim daha önce hep reklam aralarında izliyordum.
Bir görüşüm var ama açıklamak istemiyorum çünkü kamplaşmışsınız siz burda yanlış tercih yapmamak için bir iki defa daha izlemeliyim.
![]()
@sokak sanati bu arada İsmail Baki senin turboyu dağıttı resmen dün dalga geçmeyi unuttum.![]()
Akın'la Yiğit ne güzel anlaşıyorlar öyle.Nazar değmesin maşallah.
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#akinyigit[/HASHTAG]
Fragmanda ne var kavgamıSen bu saatten sonra izle Fragmanı gör haline ağla.Ama daha geceyi izlemedim parti güzeldir muhtemelen izleyeyim konuşuruz.
Fragmanda ne var kavgamı![]()
Herkes dedikodu yapıyor birbirinin arkasındanKavga yok ama çok heyecanlı yapmışlar.Akın'ın gerçek yüzünü anlatıyor Merve görmen lazım ayrıca AKın ile Turabi kucaklaşıyor çok iyi bir üçlü olduk diyor Yiğit'e Akın.
Neler neler izle ve anı yaşa.![]()
Herkes dedikodu yapıyor birbirinin arkasındanAkın güvenmesin Turabiye fazla arkasından söylemediğini bırakmıyo yanlış yapıyor
Herkes kötülerse böyle 1'inci olabilir belli olmaz böyle şeylerAvucunu yalasın Bully.Herkes Akın'ı kötülüyor.
![]()
Herkes kötülerse böyle 1'inci olabilir belli olmaz böyle şeyler![]()
Duygu ve Serenay fanları mı Müge'nin fanlarının yanında onların fanlarıParti başladı [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] çok güzel.Çücek gibi elbiseside çok güzel.
Duygu iyi değil Mere beklediğimden iyi Sahra'da beklediğimden iyi ama Müge çok hanım hanımcık.
Serenay'ın Allah sabır versin demesi efsaneydi.😱
Sen öyle san Turabi Merve Duygu Serenay fanlarını düşün Birde AKın ve Yiğit'i düşün.İşi bitecek ama şimdilik fazla kötülemeyeyim.
![]()
Duygu ve Serenay fanları mı Müge'nin fanlarının yanında onların fanları![]()
Duygu'yu seven çokmu gerçekten 😱Tolga neler yapıyor öyle.😱Gönüllülerin hepsine lçtüledi Akın'ı.
İlk SMS'lere bakma kaç zaman geçti onların üstünde.Serenay'ı seven çoğaldı Duygu'yuda seven çok.
Ayrıca Müge'ciler tarafsız bence.Sadece Müge'ye çalışır onlar.![]()
Duygu'yu seven çokmu gerçekten 😱![]()
Oyunlardaki büyük başarısından dolayı artar Sms'leriDedikodu bitti 3 Adam başladı.
Bir SMS gördük zaten ondanda ilk 4'teydi Duygu şimdi dahada arter bence.![]()
Oyunlardaki büyük başarısından dolayı artar Sms'leriBu arada Survivor'umu izliyon sen Ben Galip Derviş'i izliyorum
![]()
Müge konusu ayrı onun hayranları çok bizim forumda bile Mügeciler türediSüperler yaa.
İbrahim yıktı beni.
Dünü izleyemedim şimdi izliyorum.İbrahim fena.
Müge çok başarılı o nedenle zaten çok SMS alıyor.Oyunların önemi azaldı artık.
![]()