Müge konusu ayrı onun hayranları çok bizim forumda bile Mügeciler türediDugucu göremedim daha yada bana rast gelmedi
![]()
Sırf Duygu için Gönüllüler tarafına geçen @Billy Kane ve @hayret bi şey 'i görmedin galiba.
Müge konusu ayrı onun hayranları çok bizim forumda bile Mügeciler türediDugucu göremedim daha yada bana rast gelmedi
![]()
Yok artık 😱
Yok artık 😱![]()
Neyse bakalım bugün ne olucakNe sandın Duygu ile Akın'ın bizim tarafa geçtiği günkü yorumlara bak.![]()
Neyse bakalım bugün ne olucak![]()
Akın geldi ya gönüllülerden atak bekliyorum ama Duygu var dezavantaj olduGönüllüler lehine süper şeyler olacak.![]()
Akın geldi ya gönüllülerden atak bekliyorum ama Duygu var dezavantaj oldu![]()
Sonunda atış gibi bişey olursa bir şansı var normal parkur oynu olursa sonundada bişey olmazsa kötüDuygu'nun Sahra'ya karşı kazandıklarınıda biliriz biz.![]()
Sonunda atış gibi bişey olursa bir şansı var normal parkur oynu olursa sonundada bişey olmazsa kötü
Acunun sitesindeki link açılmıyo bende izleyemedimBu akşam güç oyunu var ama.![]()
Acunun sitesindeki link açılmıyo bende izleyemedim![]()
Sitkomdan olayın iç yüzünümü öğrendin 😱Bu arada Şu Hindistan Cevizi olayının gerçeğini görüyoruz.
Turabi'nin sadece mizacıyla dalga geçmişler.Sözleriyle hiç haksız göstermemişler.😎Olan işte bu.
Sitkomdan olayın iç yüzünümü öğrendin 😱![]()
He he tabi yeme bizi şimdiBen zaten biliyordum olayıda doğru göstermişler.Oradada ağzı doluydu zaten.![]()
He he tabi yeme bizi şimdi![]()
Ben öyle düşünmüyorum neyse bu olayı çok anlattım bidaha anlattırma banaönceki mesajlarımada bak istersen oradada demiştim ağzı doluydu diye.Yiğit çok açık seçik yalan konuştu mantıksızdı ayrıca mazeret olarak gösterdiği şey saçmaydı kırarsan daha çok yorulursun taşıak daha kolay.![]()
Ben öyle düşünmüyorum neyse bu olayı çok anlattım bidaha anlattırma bana![]()
Boşver bir daha anlatamam ben kaçıcam az sonraBana hiç anlatmadın.Ben çok anlattım ama.
![]()
Boşver bir daha anlatamam ben kaçıcam az sonra![]()