Evet gördüm ordan geliyomuş bu hareketler galibaPeki.
Bu arada Turabi Box'ta da aynı hareketleri yapıyormuş.![]()
Evet gördüm ordan geliyomuş bu hareketler galibaPeki.
Bu arada Turabi Box'ta da aynı hareketleri yapıyormuş.![]()
Evet gördüm ordan geliyomuş bu hareketler galiba![]()
Ama sinir oluyo insan kaybetikten sonra gelip arkadan el kol hareketleri yapıyo ilginç ilginç sana yapsa oyun oynarken sen gıcık kapmazmısınAynen genel karakteri demek.![]()
Ama sinir oluyo insan kaybetikten sonra gelip arkadan el kol hareketleri yapıyo ilginç ilginç sana yapsa oyun oynarken sen gıcık kapmazmısın![]()
Partiye Tolga'nın melunlukları damga vurdu desek yeridir. Zaten nefret ediyordum daha da nefret ettim. Son 4'e kalamadan defolup gider umarım.Sen bu saatten sonra izle Fragmanı gör haline ağla.Ama daha geceyi izlemedim parti güzeldir muhtemelen izleyeyim konuşuruz.
Aynen facebook'ta baya çalışıyorum Akın'a oy kazandırayım diye. Gidişat iyi hadi bakalım.
Sen oy atıyomusun şuan gerek yok ama ilerliyen zamanlarda gerekliPartiye Tolga'nın melunlukları damga vurdu desek yeridir. Zaten nefret ediyordum daha da nefret ettim. Son 4'e kalamadan defolup gider umarım.
Aynen facebook'ta baya çalışıyorum Akın'a oy kazandırayım diye. Gidişat iyi hadi bakalım.![]()
Ondan başka yapan yokki onun gibi kazanınca yapsınKaparım hatta döverim ama ayrıntı şu ona yapıldığında hiç bir şey demiyor.![]()
Akın'ın 3.olduğu oylamada 1 oy atmıştım. Akın oylamaya çıktığı sürece de atmaya devam edicem. Kardeşime falan da attırırım belki.Sen oy atıyomusun şuan gerek yok ama ilerliyen zamanlarda gerekli![]()
😱 ohaaAkın'ın 3.olduğu oylamada 1 oy atmıştım. Akın oylamaya çıktığı sürece de atmaya devam edicem. Kardeşime falan da attırırım belki.![]()
Niye şaşırdın lo kuru kuruya desteklemek olur mu hiç oy da atmak lazım.😱 ohaa
Partiye Tolga'nın melunlukları damga vurdu desek yeridir. Zaten nefret ediyordum daha da nefret ettim. Son 4'e kalamadan defolup gider umarım.
Aynen facebook'ta baya çalışıyorum Akın'a oy kazandırayım diye. Gidişat iyi hadi bakalım.![]()
Sen oy atıyomusun şuan gerek yok ama ilerliyen zamanlarda gerekli
Ondan başka yapan yokki onun gibi kazanınca yapsın![]()
Ya oyunlarda izliyoruz kazanınca yapılan hareketleri onun dışında abartılı bişey yapan görmedimÇok fena vuruyor Akın'ı.Sahra'nın bakışlar nasıl değişmişti bir anda.Gün içindede Turabi ile yakalamıştı Sahra uzaklaşacak bence ama zaten dışlayacakla gibi onu.
Tolga fena ama asıl Merve nasıl bu kadar kabardı fragmanı izledin mi.
Turboymuş diye dalga geçenler sonra Ahmet'in laflarıda sinir bozucu mesela.
benim tespitlerim doğru çıktıÇok fena vuruyor Akın'ı.Sahra'nın bakışlar nasıl değişmişti bir anda.Gün içindede Turabi ile yakalamıştı Sahra uzaklaşacak bence ama zaten dışlayacakla gibi onu.
Akşam ki bölümde İsmail oyun kazanıyor.😡Deliricem yeminle.![]()
Merve'den de nefret ettim iyice zaten.Çok fena vuruyor Akın'ı.Sahra'nın bakışlar nasıl değişmişti bir anda.Gün içindede Turabi ile yakalamıştı Sahra uzaklaşacak bence ama zaten dışlayacakla gibi onu.
ben atmam yaYok atmadım şuan için hiç birisine ilerde ne olur bilmiyorumSen ?
Evet o yarışmayı hatırlıyorum o yarışma programından baya ünlü çıktı
Grş aga kendine popüler davranNeyse yoğun bir gün olacak ben kaçayım akşama konuşma fırsatı bulabiliriz umarım.![]()
Popüler davran derken aga?Grş aga kendine popüler davran![]()