Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğelenmede bile bol bol dedikodu oldu Tolga Akın hakkında neler konuştu öyle @Bully :A

Adı birleşme partisi ama birleşme felan olmadı :D
Ben turabiyle konuştum biz güçlü bir üçlü olacağız. ... " böyle gidersek karşı takımı bozarız" gibi laflar kullandı Akın.

Eğelenmede bile bol bol dedikodu oldu Tolga Akın hakkında neler konuştu öyle @Bully :A
Tolga'nın ne mal olduğu yavaş yavaş ortaya çıkıyor demiştim ben daha önceden. Gözden düşecektir yakında. :) Sahra'ya Akın'ı haince kötülemesi hiç hoş değildi. Turabi'ye de yaranmaya çalıştı daha önce dansöz demişti halbuki. :) Akın-Yiğit ittifakı güzel oldu finale kadar yolları var. :Z

Tolga'nın ne mal olduğu yavaş yavaş ortaya çıkıyor demiştim ben daha önceden. Gözden düşecektir yakında. :) Sahra'ya Akın'ı haince kötülemesi hiç hoş değildi. Turabi'ye de yaranmaya çalıştı daha önce dansöz demişti halbuki. :) Akın-Yiğit ittifakı güzel oldu finale kadar yolları var. :Z
Turabi ne dedi öyle 2 akrep geldi yanıma felan ben kaplumbağa :F

Akın rahat durmuyo aslında fena bir yarışmacı değil ama hareketleri biraz değişik :)

Geldiler ama 1 gece için sonra ayrılıyolar :D
Bende onu anlatmaya çalışıyorum sen yanlış anlıyorsun,bir adada birlikte yaşayacaklar demiyorum ki,bu programdan sonra herkes kendi adasına dönecek.:)

@Bully sen tolgayi kotuluyorsun ama akinda melek degil sonucta onunda hatalari oldu saymaya baslasam okuyamazsin :A
Bak bakalım çok önem verdiğin Survivor Turkiye facebook sayfasına Tolga iyice düşmüş artık gözden. :A Akın'ın haklılığı çıkıyor ortaya. :A

Saçma sapan konuşuyor işte. :) Akın'ın yüzüne iyi, arkasından kötü konuştu. Gözümden iyice düştü artık. :)
Ben dedim sana hemen kaptırma kendini Turabiye sonra böyle hüsrana uğrarsın onlar gine kavga edicek Akın'la Turabi kesin gibi :)

3 adama cok tesekkur ediyorum , cok iyidiler gozumden yaslar geldi yarın ayrıntılı yorum yapacagim maskeli baloda neler oldu diye
iyi geceler :)))))
@sürgünüm @Bully @ABAY_06
İyi geceler :)

Tamam :D sen kimi tutuyon şimdi karar verdinmi :)
3 Adam'dan başka dedikodu falan duyamadık tam karar veremedim (b) zaten ilk defa baştan sona kadar izledim daha önce hep reklam aralarında izliyordum.:) Bir görüşüm var ama açıklamak istemiyorum çünkü kamplaşmışsınız siz burda yanlış tercih yapmamak için bir iki defa daha izlemeliyim.:)

Ben dedim sana hemen kaptırma kendini Turabiye sonra böyle hüsrana uğrarsın onlar gine kavga edicek Akın'la Turabi kesin gibi :)

İyi geceler :)
Turabi'yi bir anlık destekledim zaten Sahra'yı yazdı diye ama hata etmişim. Adam iki yüzlü. :) Yüzüne gülüp arkandan iş çeviriyor. Akın'la oyunlarda iyi olsunlar yeter. Ada hayatında da kavga etmezler umarım dediğin gibi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...