@Çiğdem e büyük şokKarısı güzelmiş.
@Çiğdem e büyük şokKarısı güzelmiş.
Gülenler neye şaşirdiğimiza gülüyor gibi
Google'de daha güzel halleri de var.@Çiğdem e büyük şok
Bu kadar mutlu olmasına şaşırdım genelde abd ünlüleri evli mutlu çocuklu olmuyor.
@Çiğdem e karşı büyü yaptırdım baş herifine yaklaşamıyorGoogle'de daha güzel halleri de var.
Bu kadar mutlu olmasına şaşırdım genelde abd ünlüleri evli mutlu çocuklu olmuyor.
Ablam zaten artık erkeklere bakmıyor @Çiğdem
Rahmetli, @Harunnn60 ve benim en büyük özelliğimiz tek çocuk olmamızdı ve karadenizde özellikle çok normal durum değildir bu @xemrexxx @serhatt @sokak sanati @mrt-06
Karısı güzelmiş.
@Çiğdem e büyük şok
Güzel değil @mrt-06 beğeniyordu ama bir ara daha konusmustuk @ForumdashGoogle'de daha güzel halleri de var.
Rahmetli, @Harunnn60 ve benim en büyük özelliğimiz tek çocuk olmamızdı ve karadenizde özellikle çok normal durum değildir bu @xemrexxx @serhatt @sokak sanati @mrt-06
2 uygundur bence bir kardeş olması ama tek çocuk avantajıda yokmu var, Abim olsa bana birşey vermezlerdi burada böyle
Sen neresini beğenmiyorsun bu kadının şimdi.Güzel değil @mrt-06 beğeniyordu ama bir ara daha konusmustuk @Forumdash
Ama en azından şey sohbetlerine karıştıramıyorlar Jenseni
Baştan aşağıya tipsiz @Forumdash @xemrexxxSen neresini beğenmiyorsun bu kadının şimdi.
Brattin yaşlandiğini hissediyorsun suratına bakınca ama Jensen öyle değil Adam mihenk taşi mübarekBaştan aşağıya tipsiz @Forumdash @xemrexxx
Jensen bencen Brad dan sonra dünyanın en yakışıklı kişisi
Abi kardeş aynı herife yürüyorlar 😱Brattin yaşlandiğini hissediyorsun suratına bakınca ama Jensen öyle değil Adam mihenk taşi mübarek
Böyle entrikalı şeyler tam senlikti oysaAbi kardeş aynı herife yürüyorlar 😱
Baştan aşağıya tipsiz @Forumdash @xemrexxx
Jensen bencen Brad dan sonra dünyanın en yakışıklı kişisi
Brattin yaşlandiğini hissediyorsun suratına bakınca ama Jensen öyle değil Adam mihenk taşi mübarek
Arada bi 15 yaş olduğunu da unutmayalım.Abi kardeş aynı herife yürüyorlar 😱
KiminleArada bi 15 yaş olduğunu da unutmayalım.
BEn de sen ve Jensen anladımBrad ve SPN oğlanın.
Benle ne ilgisi var be. Sizin gibi oğlancı mıyım.BEn de sen ve Jensen anladım
Bilemem ablan Çiğdem abim Faruk sizin ailenin dna latında oğlancılık varBenle ne ilgisi var be. Sizin gibi oğlancı mıyım.