Gülenler neye şaşirdiğimiza gülüyor gibi
Google'de daha güzel halleri de var.@Çiğdem e büyük şok![]()
Bu kadar mutlu olmasına şaşırdım genelde abd ünlüleri evli mutlu çocuklu olmuyor.
@Çiğdem e karşı büyü yaptırdım baş herifine yaklaşamıyorGoogle'de daha güzel halleri de var.
Bu kadar mutlu olmasına şaşırdım genelde abd ünlüleri evli mutlu çocuklu olmuyor.![]()
Rahmetli, @Harunnn60 ve benim en büyük özelliğimiz tek çocuk olmamızdı ve karadenizde özellikle çok normal durum değildir bu
Karısı güzelmiş.![]()
@Çiğdem e büyük şok![]()
Güzel değil @mrt-06 beğeniyordu ama bir ara daha konusmustukGoogle'de daha güzel halleri de var.
Bu kadar mutlu olmasına şaşırdım genelde abd ünlüleri evli mutlu çocuklu olmuyor.![]()
Rahmetli, @Harunnn60 ve benim en büyük özelliğimiz tek çocuk olmamızdı ve karadenizde özellikle çok normal durum değildir bu![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @sokak sanati @mrt-06
2 uygundur bence bir kardeş olması ama tek çocuk avantajıda yokmu var, Abim olsa bana birşey vermezlerdi burada böyle![]()
Sen neresini beğenmiyorsun bu kadının şimdi.Güzel değil @mrt-06 beğeniyordu ama bir ara daha konusmustuk@Forumdash
Ama en azından şey sohbetlerine karıştıramıyorlar Jenseni![]()
Baştan aşağıya tipsizSen neresini beğenmiyorsun bu kadının şimdi.![]()
Brattin yaşlandiğini hissediyorsun suratına bakınca ama Jensen öyle değilBaştan aşağıya tipsiz![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx
Jensen bencen Brad dan sonra dünyanın en yakışıklı kişisi![]()
![]()
![]()
Abi kardeş aynı herife yürüyorlar 😱Brattin yaşlandiğini hissediyorsun suratına bakınca ama Jensen öyle değilAdam mihenk taşi mübarek
![]()
Böyle entrikalı şeyler tam senlikti oysaAbi kardeş aynı herife yürüyorlar 😱
Baştan aşağıya tipsiz![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx
Jensen bencen Brad dan sonra dünyanın en yakışıklı kişisi![]()
![]()
![]()
Brattin yaşlandiğini hissediyorsun suratına bakınca ama Jensen öyle değilAdam mihenk taşi mübarek
![]()
Arada bi 15 yaş olduğunu da unutmayalım.Abi kardeş aynı herife yürüyorlar 😱
KiminleArada bi 15 yaş olduğunu da unutmayalım.![]()
BEn de sen ve Jensen anladımBrad ve SPN oğlanın.![]()
Benle ne ilgisi var be.BEn de sen ve Jensen anladım![]()
Bilemem ablan Çiğdem abim Faruk sizin ailenin dna latında oğlancılık varBenle ne ilgisi var be.Sizin gibi oğlancı mıyım.
![]()