Ablam da sensin, sen de ailedensin.Bilemem ablan Çiğdem abim Faruk sizin ailenin dna latında oğlancılık var![]()
Ablam da sensin, sen de ailedensin.Bilemem ablan Çiğdem abim Faruk sizin ailenin dna latında oğlancılık var![]()
Aaaa dna testi istiyorumAblam da sensin, sen de ailedensin.![]()
Brattin yaşlandiğini hissediyorsun suratına bakınca ama Jensen öyle değilAdam mihenk taşi mübarek
![]()
Abi kardeş aynı herife yürüyorlar 😱
Aaa evet ama Brad hala çok iyi durumda Jensende o yaşa geldinde yine iyi durumda olur zaten yabancılarda sarısın tercih etmemizde öncülük ettiler Joseph Morgan da atlamayarakArada bi 15 yaş olduğunu da unutmayalım.![]()
Benle ne ilgisi var be.Sizin gibi oğlancı mıyım.
![]()
Bilemem ablan Çiğdem abim Faruk sizin ailenin dna latında oğlancılık var![]()
Ablam da sensin, sen de ailedensin.![]()
Emrenin gizli arşiv dosyası var , kim hangi ünlüyü konuşsa forumda bir düğmeye basıyor mesala Kıvanc düğmesine hemen ototmatik üstsüz fotosu çıkıyordu karşımızaAaaa dna testi istiyorum![]()
Ahlaksız ve edepsiz birisi çünkü kendisi .ss @xemrexxx @serhatt @ForumdashEmrenin gizli arşiv dosyası var , kim hangi ünlüyü konuşsa forumda bir düğmeye basıyor mesala Kıvanc düğmesine hemen ototmatik üstsüz fotosu çıkıyordu karşımıza![]()
![]()
@serhatt @alperuz @Forumdash
Kesinlikle
Arşiviyle birlikte kendi de yok olur inş.Emrenin gizli arşiv dosyası var , kim hangi ünlüyü konuşsa forumda bir düğmeye basıyor mesala Kıvanc düğmesine hemen ototmatik üstsüz fotosu çıkıyordu karşımıza![]()
![]()
@serhatt @alperuz @Forumdash
Arşiviyle birlikte kendi de yok olur inş.![]()
Aaa işte kendisi terbiyeliymiş bize laf etmişte oyüzden hatırlattım @xemrexxx
Terbiye denince akla hemen onun adı geliyor.
Al birini vur ötekisine.O terbiyeliyse ben el değmemiş gül goncasıyım@alperuz