Kıvanç seni mi alacaktı yoksa.Eşi çok tipsiz zaten bu tür adamları öyleleri kapıyor Kıvanc türkiyedende @Araf @serhatt @Forumdash @mrt-06 @alperuz
Kıvanç seni mi alacaktı yoksa.Eşi çok tipsiz zaten bu tür adamları öyleleri kapıyor Kıvanc türkiyedende @Araf @serhatt @Forumdash @mrt-06 @alperuz
zor o iş hogatha yaşlandı büyüleri tutmuyor en son büyüsü mustafa sandal-emina boşanmasında yaşandı ve bittiYarın boşanırlar bi de kaknem @Çiğdem in gözü kaldı adamda .ss
Sugar daddy Mustafa’yla everelim artık bu @Çiğdem i ya .sszor o iş hogatha yaşlandı büyüleri tutmuyor en son büyüsü mustafa sandal-emina boşanmasında yaşandı ve bitti
perfect coupleSugar daddy Mustafa’yla everelim artık bu @Çiğdem i ya .ss
perfect couple
Musti dedinizde Tarkanın eşide tipsiz ve çok örnek varSugar daddy Mustafa’yla everelim artık bu @Çiğdem i ya .ss
Forumda izleyen çok fazla yok ki. Arka Sokaklar ömürlü dizi olduğu için güncel takip etmek zor. Tamam, çizgi dizilerin abartanları da var ama onları sayma. The Simpsons var örnek, 660 bölüm üzeri bölümü var ve 31. sezonda. Family Guy, 18. sezonunda ve 300 bölüm üzeri. South Park, 23. sezonda ve 300 bölüm üzeri. Bu çizgi diziler çok eskiden beri yayınlanmakta ve Family Guy'ı zorlaya zorlaya bitirebildim. Yani demem o ki, çizgi dizi harici diziler kolay kolay 15 sezona gelmiyor ve 300 bölüm üzeri olmuyor yabancı dizi olarak.Aaa evet final sezonuydu, Amerikaın Arka Sokakları Ama virüsten dolayı seneye kalacak inş @Forumdash abicimle izliyoruz , foruma gelir gelmez bunun konusunu açtırmıştık onla açmıyorlarmış
Ava giderken avlanasıca .ssAaa evet avcılığı bunlardan öğrendik doğru @Forumdash @xemrexxx @serhatt @mrt-06
İlk yabancı dizilerim Merlin ve Supernaturaldı bir çok türk vatandaşınında tahmini öyledir sanırım
@Çiğdem teyzemizi kalpten götürmeye mi çalışıyorsun sensen bakma adam evli mutlu çocuklu be @alperuz @xBUGRAx @Forumdash @MasacRE @Araf @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 81142
kalp mi kalmış onda gelmiş kaç yaşına kaç kalp ameliyatı olmuş@Çiğdem teyzemizi kalpten götürmeye mi çalışıyorsun sen
Daha önce televizyonda denk geliyordum sanırım ama orada göz ucuyla bakıyordum. Geçen öylesine göz gezdireyim dedim merak edip ama hiç öyle baştan sona izlemedim. Yabancı dizilere çok büyük bir ilgim olsaydı eskiden, muhtemelen çoktan biterdi ayrı konu.Sen izledinmi hiç sankı öyle bişi hatırlıyor gibiyim @Araf
Yesin bitirsin seni.Kıvanç beni hak ediyor @alperuz
3 tanemiydi 😱sen bakma adam evli mutlu çocuklu be @alperuz @xBUGRAx @Forumdash @MasacRE @Araf @vadikızı
senin yaşın geçti artık yapamazsın
Bilim sağlam oları seçyor Hepsi ölmemiştirsenin yaşın geçti artık yapamazsın
Sen hatta bunun gifini paylaşıyordun çok seksi diye.
Karısı güzelmiş.sen bakma adam evli mutlu çocuklu be @alperuz @xBUGRAx @Forumdash @MasacRE @Araf @vadikızı