Ablam da sensin, sen de ailedensin.Bilemem ablan Çiğdem abim Faruk sizin ailenin dna latında oğlancılık var
Ablam da sensin, sen de ailedensin.Bilemem ablan Çiğdem abim Faruk sizin ailenin dna latında oğlancılık var
Aaaa dna testi istiyorumAblam da sensin, sen de ailedensin.
Brattin yaşlandiğini hissediyorsun suratına bakınca ama Jensen öyle değilAdam mihenk taşi mübarek
Abi kardeş aynı herife yürüyorlar 😱
Aaa evet ama Brad hala çok iyi durumda Jensende o yaşa geldinde yine iyi durumda olur zaten yabancılarda sarısın tercih etmemizde öncülük ettiler Joseph Morgan da atlamayarakArada bi 15 yaş olduğunu da unutmayalım.
Benle ne ilgisi var be.Sizin gibi oğlancı mıyım.
Bilemem ablan Çiğdem abim Faruk sizin ailenin dna latında oğlancılık var
Ablam da sensin, sen de ailedensin.
Emrenin gizli arşiv dosyası var , kim hangi ünlüyü konuşsa forumda bir düğmeye basıyor mesala Kıvanc düğmesine hemen ototmatik üstsüz fotosu çıkıyordu karşımızaAaaa dna testi istiyorum
Ahlaksız ve edepsiz birisi çünkü kendisi .ss @xemrexxx @serhatt @ForumdashEmrenin gizli arşiv dosyası var , kim hangi ünlüyü konuşsa forumda bir düğmeye basıyor mesala Kıvanc düğmesine hemen ototmatik üstsüz fotosu çıkıyordu karşımıza@serhatt @alperuz @Forumdash
Kesinlikle
Arşiviyle birlikte kendi de yok olur inş.Emrenin gizli arşiv dosyası var , kim hangi ünlüyü konuşsa forumda bir düğmeye basıyor mesala Kıvanc düğmesine hemen ototmatik üstsüz fotosu çıkıyordu karşımıza@serhatt @alperuz @Forumdash
Arşiviyle birlikte kendi de yok olur inş.
Aaa işte kendisi terbiyeliymiş bize laf etmişte oyüzden hatırlattım @xemrexxx
Terbiye denince akla hemen onun adı geliyor.
Al birini vur ötekisine.O terbiyeliyse ben el değmemiş gül goncasıyım@alperuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?