CW Supernatural 11. Sezon Yorumları

hahahah ayy zaten süpernatural izleyicileride sevmemiş eşşek benzetmene bizde katılıyoruz şaka amaçlı yapılmış galiba komiklik olsun diye

hahahah ayy zaten süpernatural izleyicileride sevmemiş eşşek benzetmene bizde katılıyoruz şaka amaçlı yapılmış galiba komiklik olsun diye

bence şarkıyı hazırlayan ergen kesinlikle başarılı bir iş yaptığını sanıyordur ilk başta
şimdi izleyici tarafından habire küfür yiyince şaşıp kalmıştır
)

8.bölüm avcılık bölümü olmasına rağmen hayal arkadaş konusu çok iyiydi ayy benimde böyle bir arkadaşım olsaymış tek çocuk olarak çok iyi olurdu

ayy asıl süpriz haftaya lucifer geliyor @legolas9900 ayy mini sezon finali var sonra 1,5 ay nasıl bekleyecez offff

Dean ile Sam´de karsi karsiya gelecek büyük ihtimal

Dean ile Sam´de karsi karsiya gelecek büyük ihtimal
aaa banadaöyle geldi sanki luciferle sam karanlıkla dean birlik olup karşı karşıya gelicek gibi bir görüntü var

aradan sonra harika bölümelr bizi bekliyor lucifer karanlık savaşları harika olucak 5.sezondan sonra en iyi ezonumuz olabilir bu sezon belki michaelde gelir

9.bölüm mini sezon arası gerçekten harika bir bölümdü @legolas9900 @Titanium

aaaaaaaaaaa sam ile tanrı gibi konuşan lucifermiş samın gelip yardım istemesini sağladı böylece samın bedenini isticekti

yorumlarda michaelde kafesteydi neden yoktu diyenler var michalde bence kafeste ama crowleyler luciferi çağırdılar sadece görüşmek için michaelde kafestedir yanı🙂

karanlık deanı luciferde samı kandırmaya çalışıyor bekalım neler olucak

Supernatural bi Sam Dean kapismasi kaldiramaz

Bu diziyi bırak la valla bırak şu videoyu görünce zaten sevmiyordum iyice soğudum
dur gelince anlarız ne yapıyo
+1500 zaten bak cvp vermiyor kesin yarı çıplak parlakları izliyor
@xemrexxx aaa sizinlemi uğraşıcaktım gece gece , yatmaya gitmiştim

@Castei ayy ayrıca ne soğuması beee diziyi sevmeyenler bile şu sempatik çocukları görünce diziye ilgi duyar diye paylaştım ben