CW Supernatural 11. Sezon Yorumları

Chuck kendini feda ediyor insanlar için onda herkes anladı. Chuck diyor ya Dean'a:"sen karanlıkla aydınlığın arasında duvarsın" diye. Bence Dean'e atama yapacak Amara ile savaşması için

22.bölüm aa nasıl bir bölümdü öyle @Forumdash @Titanium 😱😱😱
michaeli merk ediyorduk onun savasamıcak durumda olduğunu söyledi tanrı ve cadılar crowley lucifer hepsi birlik olması güzeldi

ayy şimdi lucifer öldümü

karanlık okadar yaralandığı halde luciferi öldürüp tanrıyıda çok kolay şekilde yaraladı amara abartılıuyormu yoksa tanrımı küçümseniyor anlamadım vlla

S11B22
Güzel bölümdü

hepsi birlik olup Amara'yı öldürmeye kalktılar ama olmadı bişey
Lucifer ona mızr1aği soktuğunda bi işik filan cıksaydı keşke

Crowley'e noldu? En son vucuttan cıkmıştı.
Lucifer'ın ölmesi önemsiz geldi Castiel'e dikkat çekildi
Dean de Castiel'e yönlendi hemen @Çiğdem-

Tanrı öldü mü?
hep derlerdi tanrı yok artık diwye al işte ölüyor
yine iyilik kazanacaktir @Çiğdem- korkma hemen
8.5/10

Sizin aksinize ben beğenmedim bölümün işleniş bicimini.

@Çiğdem-
Tanrı kazanırsa ki kazanacaktır.
Lucifer'i geri döndürür. Baş melekleri yeniden yaratmak zaman alıyor demişti taa bölüm başı.

Amarayı geçen sefer baş meleklerle anca yenebilmiş, gerçek hayattada böyle zaten Kötüler hep daha kuvvetli.

@Forumdash
Crowley tüymüştür ne yapacak.
Bence castiel'le yenmeye çalışacaklar şimdi, vucuda bir zarar gelmedi gibi gördüm normalde o gözlerin patlaması gerekiyordu.

kız @Çiğdem- bu sezon son 6 sezonun en iyisiymiş oku bana da anlatırsın bakalım ne ka ingilizce öğrenmiş izlerken
@Harunnn60 @Forumdash
http://www.ew.com/article/2016/05/25/supernatural-season-11?xid=IFT-Trending
5.sezondan sonra kesinlikle en iyi sezonumuzdu büyük bir ilkede imza attık sen izlemezsin diziyi oyüzden spoide okuyabilirsin izlemek düşünenler okumasın

tanrının kız kardeşini konu alıyordu bu sezonumuz ve tanrı sonunda ortaya çıktı son 2 bölümdür tanrıyı oynatıyoruz dizide kız kardeşinden dayak yedi son bölümde tövbe estafurullah çarpılıcaz ayoll

tövbe bismillah tanrı ortaya çıkmış falan 😱 nasıl dizi bu @MEnes @Doğu

tövbe bismillah tanrı ortaya çıkmış falan 😱 nasıl dizi bu @MEnes @Doğu
hhahah aa bunada gizli birşey anlatılmıyor @Harunnn60

bir ilke imza attık sanırım hiçbir yabancı dizi filmde böyle birşey görmedim ben normal bir oyuncu kimliğinde 2 bölümdür oynuyor kız kardeşinden son bölümde dayak yedi işte baş melekler ve tanrı baş edemiyor kız kardeşiyle karanlık çok güçlü sezon finalimizde yenecez inş perşembe günü

çarpılmam inş

kız daha ne ka çarpılıcan o tipin nasıl kaymış çarpılsan nolacak

Tövbe tövbe. 😵
günahına bizide alet etme anlatarak

23. sezon finali
ayy süper bir sezon finaliydi @Forumdash @Titanium ben kendi adıma çok beğendim bomba süpriside vardı bölümün

bu arada vampir günlüklerinden Elizabeth Blackmore dizideki ismiyle valerie süpernaturan bu bölümüne giriş yaptı

lucifer ölmedi sanırım castielin vucudundan çıkarmış amara onu

tanrı amara olayını bence güzel bağladılar tanrıyı fazla ezmediler allahtan şöyle bir mesaj verdi senaristler tanrı gücü yetmediği için değil amarayı öldürmek istemediği için ona karşı zayıf kalıyordu o haliyle bile hala amarayı düşünüyordu

amaranın ölmemesine ve tanrıyla barışmasına sevindim şu emsajıda verdiler kötülüğk ve iyilik yani amara karanlıktı tanrı ışıktı dünyanın düzeni için ikisininde olması gerekiyor cennet ve cehennem gibi

ayyy büyük süprize gelelim amara deanın annesini yeniden diriltti

vampire diariesten gelen kadın samı öldürmedi bence ama onu suçlaması saçmaydı

Yazın 5. Ve 11. Sezonları izliyim o zaman ben

Yazın 5. Ve 11. Sezonları izliyim o zaman ben
aaa evet bencede öyle yap cnm baş melek ve tanrı konuları harika işleniyor 5.sezon zaten en iyi sezonumuzdu 11.sezonda o tadta oldu ilklerede imza attık tanrıyı getirdik ayol daha ne