o aslında benim sizi kandırıyorum şu anO sarı saçlı kadının Meryem olduğu kesin bilgi mi?@xemrexxx
o aslında benim sizi kandırıyorum şu anO sarı saçlı kadının Meryem olduğu kesin bilgi mi?@xemrexxx
Beklenir, yine tükendi de magazine malzeme olmasın diye peruk takıp gitmişsindir seni hınzır.o aslında benim sizi kandırıyorum şu ansen reyting sonuçlarını açsana yarışmaya dalıp iyice boşladın
@Yiğitt de açmışBeklenir, yine tükendi de magazine malzeme olmasın diye peruk takıp gitmişsindir seni hınzır.
Editörler açar dedim açmadılar. Açtım.
1 dakika önce açmışım sanırım.Beklenir, yine tükendi de magazine malzeme olmasın diye peruk takıp gitmişsindir seni hınzır.
Editörler açar dedim açmadılar. Açtım.
Yiğit çok gıcıksın hep böyle yapıyorsun. 😡 Sildim kendiminkini seninkini de sabitledim.1 dakika önce açmışım sanırım.
Saat 11.58'di baktım açan yok ben açtım.
Hep sana laf yetiştiricem diye oldu demin de senin yüzünden kahvemi döktüm.@Yiğitt de açmış
Eyvallah canısı.Yiğit çok gıcıksın hep böyle yapıyorsun. 😡 Sildim kendiminkini seninkini de sabitledim.
Hep sana laf yetiştiricem diye oldu demin de senin yüzünden kahvemi döktüm.Ay ne uğursuz adammışsın sen ya.
meryemşme laf edersen böyle olurYiğit çok gıcıksın hep böyle yapıyorsun. 😡 Sildim kendiminkini seninkini de sabitledim.
Hep sana laf yetiştiricem diye oldu demin de senin yüzünden kahvemi döktüm.Ay ne uğursuz adammışsın sen ya.
Neden meryoşum ozanın sandalyesinde oturmusEkli dosyayı görüntüle 44795
zekai de varmış meryoşumun filminde@mrt-06 @Bully @sokak sanati @MelankoliK @Çiğdem- @vadikızı @cookies
ozan da meryoşun sandalyesine oturmuş ne bileyimNeden meryoşum ozanın sandalyesinde oturmus
Kesin sandalyelere bakmadan oturdularozan da meryoşun sandalyesine oturmuş ne bileyim
o kadarını yazmamışlarKesin sandalyelere bakmadan oturdular
Bu filmden bir sahnemi yoksa set arasimi acaba
Senin tahmin gücün iyidiro kadarını yazmamışlar
ahhh ben orda olucaktımki çaktırmadan temizlerdim vllameryemim @destere sapığı @Çiğdem- kıskancı ve başta @sokak sanati olmak üzere melunlar @Bully @yatutarsa @mrt-06 ya karşı önlem almış hedefi tam göbüşünden vurmuş@gizem ak @Aserat @vadikızı @cookies @MelankoliK
Ekli dosyayı görüntüle 44852
ayol artık meryem seni temizlerahhh ben orda olucaktımki çaktırmadan temizlerdim vlla
@cookies görmesin sonra bebişle ilgili birtakım hayaller kuruyor ona göre 😵Ekli dosyayı görüntüle 45098
meryemim ve lara @Çiğdem- i çatlatıyor@cookies @MelankoliK @vadikızı @gizem ak @Aserat @yatutarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?