Duvara bişey mi yazdın? Ben tapatalktan yazdıgım için göremiyorum.Mesaj olarak denur 23 nisan çalışmalarında@yatutarsa @mrt-06 @Bully
halkın padişahı cariye bulmuş yine@gizem ak @cookies @vadikızı
@destere nin favorisi selim @Çiğdem- kılıklı bir kızla
Ekli dosyayı görüntüle 44412 Ekli dosyayı görüntüle 44413 Ekli dosyayı görüntüle 44414 Ekli dosyayı görüntüle 44415 Ekli dosyayı görüntüle 44416
sürgünümün mesajını beğendin ya onu yazdım bilmediğin bir şey değilDuvara bişey mi yazdın? Ben tapatalktan yazdıgım için göremiyorum.Mesaj olarak de![]()
Artık mesaj beğenmem de mi batar oldusürgünümün mesajını beğendin ya onu yazdım bilmediğin bir şey değil)))
yok valla artık bir şeye takılmıyorumArtık mesaj beğenmem de mi batar oldunapsam bana cephesin
gücendiysen seni de beğeneyim.
Teknik olarak hiçbirinin işi gücü yok şu an.Ekli dosyayı görüntüle 44659
bunların işi gücü yok mu sürekli geziyorlar@mrt-06 @Bully @yatutarsa @HachiKo @Çiğdem- @cookies @gizem ak @Aserat
darbeci melunun doğum günü için romaya gitmişler geçen haftaTeknik olarak hiçbirinin işi gücü yok şu an.
Taşlıcalı'm yeni diziyle dönecek gerçi Show'umda @mrt-06![]()
Aynen merakla bekliyoruz.Teknik olarak hiçbirinin işi gücü yok şu an.
Taşlıcalı'm yeni diziyle dönecek gerçi Show'umda @mrt-06![]()
Serkan yine sap sen anladın.Ekli dosyayı görüntüle 44659
bunların işi gücü yok mu sürekli geziyorlar@mrt-06 @Bully @yatutarsa @HachiKo @Çiğdem- @cookies @gizem ak @Aserat
merve ve serenay çirkinlikte yarışırlar gerçektenburada da pelinle merve @Çiğdem- e bir kere daha çatla pis çirkin pasaklı evde kalmış sıska şey demek istemişler@yatutarsa @Aserat @gizem ak @cookies @vadikızı @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 44680
Bunu da çok abartıyorlarEkli dosyayı görüntüle 44743 Ekli dosyayı görüntüle 44744
burak özçivit filminin kazakistan galasını yapmış my sayesinde ne ünlü oldu bu @Çiğdem- in parlağı@Nisa lar da adamın etrafını sarmış
@MelankoliK @mrt-06 @sokak sanati @yatutarsa @vadikızı
hay özlemle kendal ağanın ortak kumpasına kurban gidesice.ssBunu da çok abartıyorlar![]()
hay özlemle kendal ağanın ortak kumpasına kurban gidesice.ss