hhhahahaha bu ne yaaa kurt adam olmuş resmen@Çiğdem- senin parlak oğlan ne hale gelmiş sanki 1 hafta @destere ile kalmış@Nisa @mrt-06 @yatutarsa @sokak sanati @Harunnn60 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 43208
hhhahahaha bu ne yaaa kurt adam olmuş resmen@Çiğdem- senin parlak oğlan ne hale gelmiş sanki 1 hafta @destere ile kalmış@Nisa @mrt-06 @yatutarsa @sokak sanati @Harunnn60 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 43208
al evine beslehhhahahaha bu ne yaaa kurt adam olmuş resmen![]()
Bende anlamadim kerem meryem varken ortada yoktu hicbi ortak yonleri falan da olmadi acaba meryemin hayrani falan mi gör @Çiğdem- gör parlaklar meryeme hasta ama o kimseye bakmiyorbilmem![]()
her şey sanat içinbu tarz ne sülüman :S adam zorla çirkinleştirmiş kendini
![]()
Ahh Bergüzar kızı gibi duruyor sulumaninbu tarz ne sülüman :S adam zorla çirkinleştirmiş kendini
![]()
eski kocasından sonra normaldirNur fazla takılmaya başladı İlker'le
Ohaa sümbül ağa ya bak 😱 Ben şok ben iptal 😱😱😱[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] kas yapıyor artık @Çiğdem- için mi @destere için mi bilemem
[HASHTAG]#dayehatun[/HASHTAG] 'um da aldığı saray terbiyesiyle tam bir zenginXX @gözlemci @aserat54 @gizem ak @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 44034 Ekli dosyayı görüntüle 44035
Sümbül de artık @Çiğdem- in radarina girmis 😱 😱 😱[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] kas yapıyor artık @Çiğdem- için mi @destere için mi bilemem
[HASHTAG]#dayehatun[/HASHTAG] 'um da aldığı saray terbiyesiyle tam bir zenginXX @gözlemci @aserat54 @gizem ak @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 44034 Ekli dosyayı görüntüle 44035