geleceği düşünüyorum bennn 40 yaşıma geldiğimde 25 yasında görünücemayol çocuk gibi gösteriyorum diye sevinen genç kızı da ilk kez görüyorum ne değişik bir türsün sen![]()
geleceği düşünüyorum bennn 40 yaşıma geldiğimde 25 yasında görünücemayol çocuk gibi gösteriyorum diye sevinen genç kızı da ilk kez görüyorum ne değişik bir türsün sen![]()
sonuçta evde kalmış olucangeleceği düşünüyorum bennn 40 yaşıma geldiğimde 25 yasında görünücem![]()
@Çiğdem- den güzel osururEmre kadın osursa dersin artık süper yapıyor diyeşaka bi tane guzel çikolata ))
meryemin bebeğini görsek daha iyi olurduEkli dosyayı görüntüle 42571
nurbiş pelin karahanın bebişiylene ka tatlı bebek
@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Nisa @gözlemci @aserat54 @gizem ak @sokak sanati
meryemin bebişi olduğu idda edilen bebeği gördük zatimeryemin bebeğini görsek daha iyi olurdu![]()
Allah analı babalı büyütsün.Ekli dosyayı görüntüle 42571
nurbiş pelin karahanın bebişiylene ka tatlı bebek
@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Nisa @gözlemci @aserat54 @gizem ak @sokak sanati
@Çiğdem- den güzel osurur![]()
ayyyyyy bi o konuya karışmadığınız kalmıştı tamam şimdi oldu sizi gerçekten kutluyorumEmre kadın osursa dersin artık süper yapıyor diyeşaka bi tane guzel çikolata ))
yine gerçekleri söyledim kızayyyyyy bi o konuya karışmadığınız kalmıştı tamam şimdi oldu sizi gerçekten kutluyorum![]()
meryem anca o konuda geçebilir zaten beni başka birşeyde değilyine gerçekleri söyledim kız![]()
ayol seni her konuda sollar meryemmeryem anca o konuda geçebilir zaten beni başka birşeyde değil![]()