hahah o gitarı seninde inşinşallah larao gitarı @Çiğdem- in kafasına geçirir birkaç yıla![]()
@cookies @yatutarsa @destere @gözlemci @aserat54 @gizem ak @sokak sanati @vadikızı
inşallah larao gitarı @Çiğdem- in kafasına geçirir birkaç yıla![]()
@cookies @yatutarsa @destere @gözlemci @aserat54 @gizem ak @sokak sanati @vadikızı
@Çiğdem- larayla tanıştığında benide çağır kız hemen gelirimhahah o gitarı seninde inş![]()
Şu sarı kafa kim ? Nur kendine yeni bir dost bulmuş anlaşılan
çiğdem batur kvp n,n başrolü )Şu sarı kafa kim ? Nur kendine yeni bir dost bulmuş anlaşılan![]()
Yok artık 😱 O sarışın değildi kiçiğdem batur kvp n,n başrolü )
En alttaki bizim Melek (Hümeyra) değil mi?@destere yi buldum kız @Çiğdem- nurbişin arkasında poz vermiş
nursuz filintanın parlağıyla@yatutarsa @mrt-06 @Bully
@gizem ak @Aserat @gözlemci @cookies @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 44313 Ekli dosyayı görüntüle 44314 Ekli dosyayı görüntüle 44315 Ekli dosyayı görüntüle 44316
hayır o iffet sütçüoğlu aslı ile volkanın annesiEn alttaki bizim Melek (Hümeyra) değil mi?![]()
Biz onu Melek olarak sevdik. Hem Tims'den dolayı senin de Melek olarak şey etmen gerek.hayır o iffet sütçüoğlu aslı ile volkanın annesi![]()
filinta dizisinin başrolü oğlkan işteBiz onu Melek olarak sevdik. Hem Tims'den dolayı senin de Melek olarak şey etmen gerek.
İfot da başkaydı tabi "Tahsin yine bana soldan soldan geliyorlar"ATV niye Avrupa Yakası'nı yayınlamıyor ya özledim ben şahsen.
O yeşil gözlü oğlanı çıkaramadım?Nur yine afeti devran mübarek.
![]()
Tamam da siması tanıdık geliyor başka dizilerden çıkarmam lazımdı.filinta dizisinin başrolü oğlkan işte
bnm kanal ya da yapım fanfinoluğum yoktur![]()
hayat devam ediyorda huzur sokağında falan oynamış sen seversinTamam da siması tanıdık geliyor başka dizilerden çıkarmam lazımdı.Yok artık güldürdün akşam akşam.
![]()
He ya tamam işte Hayat Devam Ediyor'daydı.hayat devam ediyorda huzur sokağında falan oynamış sen seversin
doğruları söyledim ne gülüyon)
@destere olabilir ciden tipi müsait bence@destere yi buldum kız @Çiğdem- nurbişin arkasında poz vermiş
nursuz filintanın parlağıyla@yatutarsa @mrt-06 @Bully
@gizem ak @Aserat @gözlemci @cookies @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 44313 Ekli dosyayı görüntüle 44314 Ekli dosyayı görüntüle 44315 Ekli dosyayı görüntüle 44316
parlak oğlanlar için ne düşünüyon
filinta sempatik çıkmışparlak oğlanlar için ne düşünüyon![]()