o aslında benim sizi kandırıyorum şu anO sarı saçlı kadının Meryem olduğu kesin bilgi mi?@xemrexxx
o aslında benim sizi kandırıyorum şu anO sarı saçlı kadının Meryem olduğu kesin bilgi mi?@xemrexxx
Beklenir, yine tükendi de magazine malzeme olmasın diye peruk takıp gitmişsindir seni hınzır.o aslında benim sizi kandırıyorum şu ansen reyting sonuçlarını açsana yarışmaya dalıp iyice boşladın
![]()
@Yiğitt de açmışBeklenir, yine tükendi de magazine malzeme olmasın diye peruk takıp gitmişsindir seni hınzır.
Editörler açar dedim açmadılar. Açtım.![]()
1 dakika önce açmışım sanırım.Beklenir, yine tükendi de magazine malzeme olmasın diye peruk takıp gitmişsindir seni hınzır.
Editörler açar dedim açmadılar. Açtım.![]()
Yiğit çok gıcıksın hep böyle yapıyorsun. 😡 Sildim kendiminkini seninkini de sabitledim.1 dakika önce açmışım sanırım.
Saat 11.58'di baktım açan yok ben açtım.![]()
Hep sana laf yetiştiricem diye oldu demin de senin yüzünden kahvemi döktüm.@Yiğitt de açmış![]()
Eyvallah canısı.Yiğit çok gıcıksın hep böyle yapıyorsun. 😡 Sildim kendiminkini seninkini de sabitledim.
Hep sana laf yetiştiricem diye oldu demin de senin yüzünden kahvemi döktüm.Ay ne uğursuz adammışsın sen ya.
![]()
meryemşme laf edersen böyle olurYiğit çok gıcıksın hep böyle yapıyorsun. 😡 Sildim kendiminkini seninkini de sabitledim.
Hep sana laf yetiştiricem diye oldu demin de senin yüzünden kahvemi döktüm.Ay ne uğursuz adammışsın sen ya.
![]()
Neden meryoşum ozanın sandalyesinde oturmusEkli dosyayı görüntüle 44795
zekai de varmış meryoşumun filminde@mrt-06 @Bully @sokak sanati @MelankoliK @Çiğdem- @vadikızı @cookies
ozan da meryoşun sandalyesine oturmuş ne bileyimNeden meryoşum ozanın sandalyesinde oturmus![]()
Kesin sandalyelere bakmadan oturdularozan da meryoşun sandalyesine oturmuş ne bileyim![]()
o kadarını yazmamışlarKesin sandalyelere bakmadan oturdular
Bu filmden bir sahnemi yoksa set arasimi acaba![]()
Senin tahmin gücün iyidiro kadarını yazmamışlar![]()
ahhh ben orda olucaktımki çaktırmadan temizlerdim vllameryemim @destere sapığı @Çiğdem- kıskancı ve başta @sokak sanati olmak üzere melunlar @Bully @yatutarsa @mrt-06 ya karşı önlem almış hedefi tam göbüşünden vurmuş@gizem ak @Aserat @vadikızı @cookies @MelankoliK
Ekli dosyayı görüntüle 44852
ayol artık meryem seni temizlerahhh ben orda olucaktımki çaktırmadan temizlerdim vlla![]()
@cookies görmesin sonra bebişle ilgili birtakım hayaller kuruyor ona göre 😵Ekli dosyayı görüntüle 45098
meryemim ve lara @Çiğdem- i çatlatıyor@cookies @MelankoliK @vadikızı @gizem ak @Aserat @yatutarsa