Oylarımı kullandım @xemrexxx çatlasın.Yeni sultanlar gelsinde çatlasın Emre.Beren Sultân geliyor.
Yeni sultanlar gelsinde çatlasın Emre.Beren Sultân geliyor.
Meryem'i almamışlar yine aralarına.![]()
Oylarımı kullandım @xemrexxx çatlasın.Yeni sultanlar gelsinde çatlasın Emre.Beren Sultân geliyor.
ayy ne çocuğu ayolll iyice yaşlanmış çökmüş 50 yaşında görünüyor şuan çok rahatmeryemim çocuklar gibi@Çiğdem- @sokak sanati @Yiğitt @Bully çatlayın
@Ee Uysal @harzemliişah @mrt-06 @MelankoliK @Harunnn60 @cookies @HachiKo Ekli dosyayı görüntüle 46209
nurbişi evinden davula zurnayla almışlar@ozgur2113 @*YıldırıM* Ekli dosyayı görüntüle 46210
pis pis sus senayy ne çocuğu ayolll iyice yaşlanmış çökmüş 50 yaşında görünüyor şuan çok rahat![]()
Denize atılmıştı 25.bölümde.biraz merve boluğurun gölgesinde kaldı ama saadet ışıl aksoy da evlendiseni de unutmadık matrakçıyı kandıran pis pis sadıka.ss @Çiğdem- @harzemliişah @sokak sanati @HachiKo @mrt-06 @yatutarsa @EFE UYSAL @MelankoliK @Harunnn60 @cookies @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 46222 Ekli dosyayı görüntüle 46223
Kedi canını senin.meryemim cadılar bayramı kostümü giymiş @Çiğdem- gibi cadıları avlayacak@destere @sürgünüm @*YıldırıM* @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @Aserat @Almila
![]()
kızıyla da önümüzdeki 25 yıl içinde ilgilenemye başlarsın bence senzaman anneyi pörsütmesin yeterli anneyle ilgileniyoruz kızı naparsa yapsuın![]()
burda harika çıkmışben de @Çiğdem- nerede diyorum herhalde bu resmi gördü de depresyona girdi@*YıldırıM* @Harunnn60 @sokak sanati @harzemliişah @cookies @vadikızı @sürgünüm
![]()
kolye olmak da iyidir bence @sürgünümburda harika çıkmış) insanın çiçekli kırmızı elbise olası geliyor
![]()
bak @Çiğdem- e 26 yşında ama şimdiden 16 yaşındakilerle ilgileniyor örnek albakalım 25 yıl sonra nolacak? o zamana hala bulamamışsak iyi kötü bişey? ilgileniriz yani)
)