Oylarımı kullandım @xemrexxx çatlasın.Yeni sultanlar gelsinde çatlasın Emre. Beren Sultân geliyor.
Yeni sultanlar gelsinde çatlasın Emre. Beren Sultân geliyor.
Meryem'i almamışlar yine aralarına.
Oylarımı kullandım @xemrexxx çatlasın.Yeni sultanlar gelsinde çatlasın Emre. Beren Sultân geliyor.
ayy ne çocuğu ayolll iyice yaşlanmış çökmüş 50 yaşında görünüyor şuan çok rahatmeryemim çocuklar gibi @Çiğdem- @sokak sanati @Yiğitt @Bully çatlayın @Ee Uysal @harzemliişah @mrt-06 @MelankoliK @Harunnn60 @cookies @HachiKo Ekli dosyayı görüntüle 46209
nurbişi evinden davula zurnayla almışlar @ozgur2113 @*YıldırıM* Ekli dosyayı görüntüle 46210
pis pis sus senayy ne çocuğu ayolll iyice yaşlanmış çökmüş 50 yaşında görünüyor şuan çok rahat
Denize atılmıştı 25.bölümde.biraz merve boluğurun gölgesinde kaldı ama saadet ışıl aksoy da evlendi seni de unutmadık matrakçıyı kandıran pis pis sadıka.ss @Çiğdem- @harzemliişah @sokak sanati @HachiKo @mrt-06 @yatutarsa @EFE UYSAL @MelankoliK @Harunnn60 @cookies @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 46222 Ekli dosyayı görüntüle 46223
Kedi canını senin.meryemim cadılar bayramı kostümü giymiş @Çiğdem- gibi cadıları avlayacak @destere @sürgünüm @*YıldırıM* @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @Aserat @Almila
kızıyla da önümüzdeki 25 yıl içinde ilgilenemye başlarsın bence senzaman anneyi pörsütmesin yeterli anneyle ilgileniyoruz kızı naparsa yapsuın
burda harika çıkmış ) insanın çiçekli kırmızı elbise olası geliyorben de @Çiğdem- nerede diyorum herhalde bu resmi gördü de depresyona girdi @*YıldırıM* @Harunnn60 @sokak sanati @harzemliişah @cookies @vadikızı @sürgünüm
kolye olmak da iyidir bence @sürgünümburda harika çıkmış ) insanın çiçekli kırmızı elbise olası geliyor
bak @Çiğdem- e 26 yşında ama şimdiden 16 yaşındakilerle ilgileniyor örnek albakalım 25 yıl sonra nolacak? o zamana hala bulamamışsak iyi kötü bişey? ilgileniriz yani ))