hhhahahaha bu ne yaaa kurt adam olmuş resmen@Çiğdem- senin parlak oğlan ne hale gelmiş sanki 1 hafta @destere ile kalmış@Nisa @mrt-06 @yatutarsa @sokak sanati @Harunnn60 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 43208
hhhahahaha bu ne yaaa kurt adam olmuş resmen@Çiğdem- senin parlak oğlan ne hale gelmiş sanki 1 hafta @destere ile kalmış@Nisa @mrt-06 @yatutarsa @sokak sanati @Harunnn60 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 43208
al evine beslehhhahahaha bu ne yaaa kurt adam olmuş resmen
Bende anlamadim kerem meryem varken ortada yoktu hicbi ortak yonleri falan da olmadi acaba meryemin hayrani falan mi gör @Çiğdem- gör parlaklar meryeme hasta ama o kimseye bakmiyorbilmem
her şey sanat içinbu tarz ne sülüman :S adam zorla çirkinleştirmiş kendini
Ahh Bergüzar kızı gibi duruyor sulumaninbu tarz ne sülüman :S adam zorla çirkinleştirmiş kendini
eski kocasından sonra normaldirNur fazla takılmaya başladı İlker'le
Ohaa sümbül ağa ya bak 😱 Ben şok ben iptal 😱😱😱[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] kas yapıyor artık @Çiğdem- için mi @destere için mi bilemem
[HASHTAG]#dayehatun[/HASHTAG] 'um da aldığı saray terbiyesiyle tam bir zenginXX @gözlemci @aserat54 @gizem ak @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 44034 Ekli dosyayı görüntüle 44035
Sümbül de artık @Çiğdem- in radarina girmis 😱 😱 😱[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] kas yapıyor artık @Çiğdem- için mi @destere için mi bilemem
[HASHTAG]#dayehatun[/HASHTAG] 'um da aldığı saray terbiyesiyle tam bir zenginXX @gözlemci @aserat54 @gizem ak @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 44034 Ekli dosyayı görüntüle 44035
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?