İnş güçlerimi kazanma denemeleri yaparak 2-3 bölüm harcamazlar
Öpüşme izleyeceğime eğitim izlerim daha iyi
İnş güçlerimi kazanma denemeleri yaparak 2-3 bölüm harcamazlar
Gerçi 2 yıla kim öle kim kala abicim 8 bölümü 2 yıldan 2 yıla döndüklerinde bunlar kimdi diyorumÖpüşme izleyeceğime eğitim izlerim daha iyi
Ergen olduklari için beklemeyaptılarGerçi 2 yıla kim öle kim kala abicim 8 bölümü 2 yıldan 2 yıla döndüklerinde bunlar kimdi diyorum
Öpüşücek yaşa gelsinler diye 2 yıl beklettiler bizi ve daha ileriye gitmek istiyorsalar biz daha çok bekleriz o yaşada gelmelerineErgen olduklari için beklemeyaptılarHeralde oğlanlar daha kazulet olmazlar?
Yok kız ilk sezonda öpüşüş ama bu kadar iğrenmemişiz ki aklımızdan ucup gitmişÖpüşücek yaşa gelsinler diye 2 yıl beklettiler bizi ve daha ileriye gitmek istiyorsalar biz daha çok bekleriz o yaşada gelmelerine@MasacRE @dreamy @Harunnn60
Ben ilk sezon erkek sanıyordum onu zaten belkide oyüzden dikkatimi çekmemiştirYok kız ilk sezonda öpüşüş ama bu kadar iğrenmemişiz ki aklımızdan ucup gitmiş
Senin zihnin bulanmiş bacımBen ilk sezon erkek sanıyordum onu zaten belkide oyüzden dikkatimi çekmemiştirFavori oğlan karakterim diyordum El için sonra destere dalga geçmişti 😱😱😱 @Harunnn60 @dreamy @MasacRE
Öyle bişi olsa @xemrexxx de izlerdi bu diziyiSenin zihnin bulanmiş bacımHem erkek hem de kücück yaşta öpüştürecekelr aynı cinsi
snn gibi sıbyancı değilim.ss
Ayy düşüp bayılıcam şimdi kütük kafana laf geçiremiyoruz ayoll@Forumdash @dreamy @Harunnn60
Bunun büyük haline bakabiliyorum demiştim domuz suratlı adamda mide bulandırıcı ama onlar yemek yememe engel değil fareler sürüngen hayvanlar sadece nerede görürsem atlıyorumSupernatural eski sezonlarda ekmekten solucanlar çıkardı otür şeyler olmuyor Allahtan böyle şeyleri nerde görsem bende film koparAma Supernatural dakıka dakıkasına izlediğim tek dizi @Forumdash abicim biliyor zaten
Bu canavarın bu görüntüsü sıkıntı değil 6.bölümde bu parçalanıyor ve içindeki fareler dağılıyor @dreamy a spoi oluyor ama zaten izlemesin orayıYemeğide 1 saat sonra falan yiyince o sahnenin tazeliğiyle şey edemedik ama o bölümün yorumlarını okuyun benim gibi yazanlar var 6.bölüm dizibox sitesinde
Ben izliyorum zaten ama yorum yapmaya fırsat olmuyor bütün bölümler elimin altında olduğu için. Şu an 7. bölümdeyim bir de sezon finalinde yorum yaparım yeter.Bu ne ne olur ne olmaz açmıyımNeyse yemeğimi yedim şimdi dondurma keyfi yapıyorum
Bir yediklerim erisin gece şunu izler bitiririm @Harunnn60 @MasacRE@dreamy de tek başına izlesin bizdende yavasını bulduk
Bacım yine ne konusuyor acabaBiz de @Forumdash ile takım ruhuyla hareket edip aynı gün bitirdik işte
Aynen, bir de üste çıkmaya çalışıyor utanmadanBacım yine ne konusuyor acabaSözümüz her gün (24 saat içinde) 2şer bölüm izlemektiBiz sözümüzü tutuk onlar ayrıldı takımdan@Çiğdem @Harunnn60 hakkımız yeniyor😡
26 da ayrılcamAynen, bir de üste çıkmaya çalışıyor utanmadanSenin gidişine kaç gün kaldı, 1 dizi daha sıkıştırabiliyor muyuz gitmeden?@Çiğdem
He gördüm onu, puanıyla hemen dikkati çekiyor zaten26 da ayrılcam
Hemen önere bilirim... Bu gece başlıcam çünkü
When They See Us 4 bölüm bişey. Gerçek bi olaymış. Bu gece 2 bölüm yarın 2 ile bitircem
Fragmanları filan güzel. Hem zamanında baya gündem olmuş. Bölüm sayısı yuzunden ve netflixin anlatım dili beni çekiyor izlemek içinHe gördüm onu, puanıyla hemen dikkati çekiyor zatenAma ezilen siyahiler konusu anladığım kadarıyla. O işlerden de gına geldi artık ya
Başka bir şey mi bulsak ya, şöyle beyin yakan türden canavarlı yılanlı fareli falan @Çiğdem in en sevdiği türdenFragmanları filan güzel. Hem zamanında baya gündem olmuş. Bölüm sayısı yuzunden ve netflixin anlatım dili beni çekiyor izlemek için
Doom Patrol var meselaBaşka bir şey mi bulsak ya, şöyle beyin yakan türden canavarlı yılanlı fareli falan @Çiğdem in en sevdiği türdenBunu daha sonra izleriz bağımsız olarak
İkişer ikişer izleriz aynı stil yaDoom Patrol var meselaona da başlamak istiyordum. Bana uyar LCDP başlayana kadar tek bölüm izlemelik de bişey olabilir. When they See Us'ı tek bölüme de indirebilirim
Biz de @Forumdash ile takım ruhuyla hareket edip aynı gün bitirdik işte
Takım ruhu geride düşeni bekleyip omuzlamak ayoll @Harunnn60 düşmüş biz koşarkan ve siz iki koca kafa Haruna geber dercesine daha hızlı koşmaya devam ediyorsunuzBacım yine ne konusuyor acabaSözümüz her gün (24 saat içinde) 2şer bölüm izlemektiBiz sözümüzü tutuk onlar ayrıldı takımdan@Çiğdem @Harunnn60 hakkımız yeniyor😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?