Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Tahmin etmiştim zaten
@Çiğdem in en sevdiği dizi Supernatural güya ama kim bilir onun bile ne kadarını atlaya atlaya izliyordur midesi bulanmasın diye

Yaratıklardan da miden bulanıyor senin
Al bak mesela bunun fareye veya yılana benzer bir tarafı var mıydı? Ama bundan da miden bulandı sonuç olarak
@Forumdash

Tahmin etmiştim zaten
@Çiğdem in en sevdiği dizi Supernatural güya ama kim bilir onun bile ne kadarını atlaya atlaya izliyordur midesi bulanmasın diye
Yaratıklardan da miden bulanıyor senin
Al bak mesela bunun fareye veya yılana benzer bir tarafı var mıydı? Ama bundan da miden bulandı sonuç olarak
@Forumdash

Ayy düşüp bayılıcam şimdi kütük kafana laf geçiremiyoruz ayoll
@Forumdash @dreamy @Harunnn60

Bunun büyük haline bakabiliyorum demiştim domuz suratlı adamda mide bulandırıcı ama onlar yemek yememe engel değil fareler sürüngen hayvanlar sadece nerede görürsem atlıyorum
Supernatural eski sezonlarda ekmekten solucanlar çıkardı otür şeyler olmuyor Allahtan böyle şeyleri nerde görsem bende film kopar
Ama Supernatural dakıka dakıkasına izlediğim tek dizi @Forumdash abicim biliyor zaten

Bu canavarın bu görüntüsü sıkıntı değil 6.bölümde bu parçalanıyor ve içindeki fareler dağılıyor @dreamy a spoi oluyor ama zaten izlemesin orayı
Yemeğide 1 saat sonra falan yiyince o sahnenin tazeliğiyle şey edemedik ama o bölümün yorumlarını okuyun benim gibi yazanlar var 6.bölüm dizibox sitesinde

Tahmin etmiştim zaten
Onu atlamıyor da Flash Arrow filan atlıyor
Hem de miğde bulandıracak bişey olmadiği halde

İnş yeni sezona böyle leşşş mi leş pis mi pis dizi başlar ama kapamadan gözünü kırpmadan izleyecek kadar aşık olursun diziye

Ayy zaten Allah belasını versin bu pis canavarında sonunda kurtulduk bundan da yenisini hemen hazır etmişler yorumda belirticem
@MasacRE @Harunnn60

Aaa evet nette dizi izlemenin en büyük keyfi zaten sıkıcı yerleri beklemeden ileri dolu yerlere sarabilmek
Gerçekten saniye saniyesine izlenir mi o diziler Flash Arrow diyorsunda oradakı ecünnü başrollerin sahnelerini atlama keyfi oldu için net büyük nimet zaten
Tv de Senayı atlayamıyorsun mesala

Son düzenleme:
7 Ve 8 7 fena değildi 8 iyidi oda sezon fınalı bir zahmet iyi olsun ama 8 bölümlük dizide mesala daha çok tatmin edici bölüm olmalı 3-4 dısında süper bölüm yoktu sezon fınalı hariç mesala Darktada 4-5 aynı şekilde en iyilerdi ama sezon fınalına yakın olan süreçleri boş bölümlerle götürüyorlar ve 8 bölüm sadece

@MasacRE @Harunnn60

7.Bölüm
Cavanarla olan dövüş nekadar iğrencte olsa bölümün güzel yeriydi sonra dondurmacı kızla yanındakı mal oğlan sahneleri birde uzun yapmıslar sezon fınalıne yaklasıyoruz bos sahnelerle hadi vakit dolduralım derdindeler

Sezon Fınalı 8.Bölüm
Billy sana ilk bölüm saydırmıştım ve şuan üzüldüm ölmene
İşte bir insana kötü rol oynamak nasıl fark yaratıyor görün birine saydırıyorkan buna üzülüyorum
El güçlerini kaybetti inş güçlerini kazanma deneyleriyle gelecek sezon boş bölümler olmaz zaten 8 bölüm veriyorsunuz ayoll

Hoppemidir nedir Taht Oyunlarında olan cücenin uzun hali
Geberirse gebersin ayoll zaten ufacık bir bağım yok ona ben Billy yasını tutuyorum millet onu diyor Billye yazık oldu asıl ah ah

Ve kurbağa adammıdır nedir son sahnede
Bu şekilde canavar boyutuyla durursa sıkıntı yok onun yerine canlı bir kurbağa göstermelerine dayanamam
Bu son sahnedeki ilginçti bakalım

Şükür bitirmişin

Reactions: Çiğdem
Hopper'a söylediklerinden sonra gel bili bili Billy Billy'e hiiiiç üzülmedim

Hiö ilgimi çekmiyordu kı o benim
Onu napıcaksınız siz onuda anlamadım
Sen nasıl gaddar bi kızsın yaa
Eleven tek kaldı bu hayatta
Bi babaciği vardi.

Bu arada Hopper ölmedi ki
Boşuna sevinme. Sonda rus hapishanesinde gardiyanlar ne dediydi. "Amerikalı değil" dedi
Yani ölmedi. Hem patlama sırasında aşaği filan atlamiştir

Ben Billiyin üzüntüsünden ona niye üzüleyim ayoll
Nerede o sondakı adam o değildiki zaten kurbağa adam onu yiyecek sanırım

Reactions: Forumdash