Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Bulantı deyince aklıma başka düşünceler geliyor çiğdem.
Tavuk vardı en onu şöyle güzelce bir parçaladım sonra parçalarken o farelerin parçalanma sahnesi gel aklıma zaten aklımdaydıda bir iki yedim sonra yutamadım
@dreamy @MasacRE @Forumdash

Yorumlarda bana katılanlarda var yemek yiyemiyoruz yorumları okudum demek benim gibi normal insanalrda var

Sen de midene karşı savaş aç o zaman
Aç şimdi Stranger Things 7. bölümünü, yemeğini de koy tabağına, hem ye hem izle
Ben aslında şuan bitirirdim normalde de yemek yiyemicem için @Harunnn60 için uzatıyorum
Oda gündüz dediki bu gece dahada geç uyu bende geç yatacam dedi şimdi başımda uyu geç oldu diye dolanıyor

Reactions: MasacRE
Erkekle kadınla alakası yok, çocuklar bile izliyor bu diziyi
Buradakilere bile katlanamıyorsan belki de fantastik sana göre bir şey değildir ha?
Bacımın fantastik anlayışı ekşınlı bilim kurgu
@Çiğdem
He bide pempe dizi izlettir istersen çiğdeme
Bir onu fethettmedi zaten
You izlemedi zaten forumda herkes ayılıp bayılıyordu.Ummadiğim insnalar bile
Tam bir ucuz roman

Supernatural'de falan olmaması mümkün değil yeme beni ya
@Forumdash SPN'de hiç yok mu buradaki gibi canavarlar falan?
Var SPN'de
Kurt adamların kalp yemesinden miğdesi bulanıyordu. Habire kurt adam bölümlerinde ağlıyordu
2010'dan öncesi diyor ama geçen sezonlarda da vardı

Aaa yok onları demşyorum ben yemeklerden iğrenc tırtırlar vsyle solucanlar çıkıyorduya onları diyorum abicim
Benim kırmızı çizgim bunlar diğer şeylerin hepsine alıştık vampir dizilerinden twd den vsyle ama o pis hayvanlı şeyller bence başka birşey onların fantastik izleme zevkiyle alakası yok midenin çöp kutusuyla olmasıyla alakalı
@MasacRE @Harunnn60 @dreamy

Reactions: Çiğdem
Bacımın fantastik anlayışı ekşınlı bilim kurgu
@Çiğdem

Burda yine sen anlamıssın beni abicim
Super güçlerle vsyle dövüşecekler yaratık avlayacaklar ama @MasacRE fantastik anlayısı fare yılan izlemek

Reactions: MasacRE
Yaa en son kurtlar geçen sezon yokmuydu bee
Zayıf cılız bi kurt adam vardi içne iblis girdi öldü filan
Ben onları demiyorum yılan fare solucan kurbağa bunları diyorum abicim fantastik anlayısımada girmiyor bunlar onları @MasacRE izlesin fantastik zevki oymuş hatta bir pilav üstü yapsın
@Harunnn60 @dreamy

Reactions: Forumdash