Digiturk’ün yoksa izleyemezsin büyük ihtimal. Hafta hafta izleyen ben bile bölümleri bulamıyorum.O dizi haftalık yayınlanıyor hafta hafta bekleyememBitsin sezon öyle izlerim.
Annemle izleyeceğim benDigiturk’ün yoksa izleyemezsin büyük ihtimal. Hafta hafta izleyen ben bile bölümleri bulamıyorum.
Aaa pardon hayatım ben yanlış anladımSeni gönderiyoruz demedim zaten
Senin yapacağın şey belli. Fantastik dizi izlememek. O zaman hiç böyle şeylerle karşılaşmazsınÇizgisi bozulsada o türe giriyor işte
Vampirli canavalarlı vsyle diziler lazım ben zaten yaratıklardan bahsetmiyorum benim bahsettiğim şey sürüngen hayvanlar @Harunnn60 @Forumdash
Bu pis farelerin işi olmamalı o büyümüş haline değilde hani parçalanıp yere döküldüler 6.bölümde orada film koptu bende tam fare parçaları olmasında
Korkmak değil çok aşırı iğreniyorum yemek yerken aklıma geliyorKöy kızıyım demiyor muydun senBu kadar tiksinmen tuhaf
Bir şey olmaz canım tepeden emir gelir sana o korkun da geçerKorkmak değil çok aşırı iğreniyorum yemek yerken aklıma geliyorŞimdi bahçelerde yılan görme riskiyle yine karşı karşıya olacaz bizim tattilimiz bu yanı millet gezip tozsun@MasacRE @Forumdash
Hiç cinsellik yok bu sezon zaten
Trollemiyorsun beni dimiHiç cinsellik yok bu sezon zatenPerry şutlandığı için.
Uyut gel bekliyoruz seni
Senin işini bitiriyorum artık
senaryoma bakmamakla tehdit etti maliyet fazla zaten dizilerin seni yazarken incelediğim karakteri söylediği söyledim @Çiğdem
Seninle izlediğimiz dizileri bırakmakSenin yapacağın şey belli. Fantastik dizi izlememek. O zaman hiç böyle şeylerle karşılaşmazsın
Al bak o zaman, şimdiden alış bunları görmeyeKorkmak değil çok aşırı iğreniyorum yemek yerken aklıma geliyorŞimdi bahçelerde yılan görme riskiyle yine karşı karşıya olacaz bizim tattilimiz bu yanı millet gezip tozsun@MasacRE @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?