O dizi haftalık yayınlanıyor hafta hafta bekleyemem Bitsin sezon öyle izlerim.Big Little Lies’ta da aynı atağı bekliyorum
Eline düşersek sen de bekleme bizi izle, ödeşmiş oluruz o zamanSiz bir gün elime düşersiniz. @Forumdash @MasacRE
Aman sevinirsiniz Harun bizden uzaklaştı diye @ForumdashEline düşersek sen de bekleme bizi izle, ödeşmiş oluruz o zaman
3x6
6.bölümü 5'e göre daha bir beğendim.
Moruk kadından kurtulmamız iyi oldu sonunda Yoksa 2 bölüm daha katlanamazdım.
Şu canavar sahneleri asıl heyecanlı yerler. Aksine sen istemiyorsun midem bulanıyor diye.
Şu Billy'nin durumuna üzülüyorum.
CW de olmuyor öyle eşyler Supernaturalın eski sezonlarında vardı iğrençlikler ama 2010 dan sonra onlarda düzeldi @ForumdashSen nasıl fantastik dizi seversin ben hiç anlamıyorum, bu dizideki şeylere midesi katlanamayan fantastik izleyicisi mi olur
Köy kızıyım demiyor muydun sen Bu kadar tiksinmen tuhafCW de olmuyor öyle eşyler Supernaturalın eski sezonlarında vardı iğrençlikler ama 2010 dan sonra onlarda düzeldi @Forumdash
Benim midem çok hassas yılan vsyle fotosuna ble görsem bir kaç gün yemek yiyemem hele şu iğrenc fare parçacıkları inanılamz midemi bulandırdı bu gece aç yatıcam yanı annemler de sordu yemeği bıraktım lokmamı yutamadım Siz erkeklerin midesi çöp kovası oldundan sizi etkilemiyor
Eline düşersek sen de bekleme bizi izle, ödeşmiş oluruz o zaman
Ben 7 de izlemedim son iki bölüm yarına bıraktımda korkuyorum ayoll yarında yemek yememi engerlerse yine forumdan kaybolabilirim bu sefer gelmemek üzere @ForumdashSiz bir gün elime düşersiniz. @Forumdash @MasacRE
Erkekle kadınla alakası yok, çocuklar bile izliyor bu diziyi Buradakilere bile katlanamıyorsan belki de fantastik sana göre bir şey değildir ha?CW de olmuyor öyle eşyler Supernaturalın eski sezonlarında vardı iğrençlikler ama 2010 dan sonra onlarda düzeldi @Forumdash
Benim midem çok hassas yılan vsyle fotosuna ble görsem bir kaç gün yemek yiyemem hele şu iğrenc fare parçacıkları inanılamz midemi bulandırdı bu gece aç yatıcam yanı annemler de sordu yemeği bıraktım lokmamı yutamadım Siz erkeklerin midesi çöp kovası oldundan sizi etkilemiyor
He bide pempe dizi izlettir istersen çiğdeme Bir onu fethettmedi zatenErkekle kadınla alakası yok, çocuklar bile izliyor bu diziyi Buradakilere bile katlanamıyorsan belki de fantastik sana göre bir şey değildir ha?
Erkekle kadınla alakası yok, çocuklar bile izliyor bu diziyi Buradakilere bile katlanamıyorsan belki de fantastik sana göre bir şey değildir ha?
Bu forumda erkekler yılanlara vsyle rahat rahat bakıyor mideniz bulanmıyor Sürügen hayvanlar yılan vsyle ve iğrenc fare türleri bunları fotosunu bile görsem yemek yiyemiyorum hele bugünkü son yıllarda bukadar iğrendiğim birşey izlememiştim yanı böylesini ilk defa izledim son yıllardaKöy kızıyım demiyor muydun sen Bu kadar tiksinmen tuhaf
Pembe dizi daha uygun @Çiğdem içinHe bide pempe dizi izlettir istersen çiğdeme Bir onu fethettmedi zaten
Benim sayemde alışacak inşPembe dizi daha uygun @Çiğdem için
Al sana o zaman @xemrexxx @serhatt Çiğdemi forumdan şutlamanın yolunu buldukBen 7 de izlemedim son iki bölüm yarına bıraktımda korkuyorum ayoll yarında yemek yememi engerlerse yine forumdan kaybolabilirim bu sefer gelmemek üzere @Forumdash
Dark'ta ki adamı unuttunBu forumda erkekler yılanlara vsyle rahat rahat bakıyor mideniz bulanmıyor Sürügen hayvanlar yılan vsyle ve iğrenc fare türleri bunları fotosunu bile görsem yemek yiyemiyorum hele bugünkü son yıllarda bukadar iğrendiğim birşey izlememiştim yanı böylesini ilk defa izledim son yıllarda
Benim sayemde alışacak inş
Yalnız böyle şeyler bizim kanalımızda ve fantastik dizilerimizde olmuyor @MasacRE in bu beyin yakan dizilerinde oluyor yanı bunları bırakıp sadece fantastik dünyama dönmem lazım bu iğrenclikler sizlerle izlemeye basladım dizilerde çıkıyor karşıma @ForumdashPembe dizi daha uygun @Çiğdem için
@MasacRE in herifiDark'ta ki adamı unuttun
Bu dizinin neresi beyin yakıyor ya, çocuk dizisi resmen İlk sezon biraz gizemi vardı sadece o kadar, ondan sonra hiç öyle beyin yakacak bir yönü kalmadı zaten dizininYalnız böyle şeyler bizim kanalımızda ve fantastik dizilerimizde olmuyor @MasacRE in bu beyin yakan dizilerinde oluyor yanı bunları bırakıp sadece fantastik dünyama dönmem lazım bu iğrenclikler sizlerle izlemeye basladım dizilerde çıkıyor karşıma @Forumdash
Bi taraflarını da yırtsan bi yere gitmiyoruz
Seni gönderiyoruz demedim zatenBi taraflarını da yırtsan bi yere gitmiyoruz
Çizgisi bozulsada o türe giriyor işteBu dizinin neresi beyin yakıyor ya, çocuk dizisi resmen İlk sezon biraz gizemi vardı sadece o kadar, ondan sonra hiç öyle beyin yakacak bir yönü kalmadı zaten dizinin