Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Sen nasıl fantastik dizi seversin ben hiç anlamıyorum, bu dizideki şeylere midesi katlanamayan fantastik izleyicisi mi olur
CW de olmuyor öyle eşyler Supernaturalın eski sezonlarında vardı iğrençlikler ama 2010 dan sonra onlarda düzeldi
@Forumdash

Benim midem çok hassas yılan vsyle fotosuna ble görsem bir kaç gün yemek yiyemem hele şu iğrenc fare parçacıkları inanılamz midemi bulandırdı bu gece aç yatıcam yanı annemler de sordu yemeği bıraktım lokmamı yutamadım
Siz erkeklerin midesi çöp kovası oldundan sizi etkilemiyor

Köy kızıyım demiyor muydun sen
Bu kadar tiksinmen tuhaf

Erkekle kadınla alakası yok, çocuklar bile izliyor bu diziyi
Buradakilere bile katlanamıyorsan belki de fantastik sana göre bir şey değildir ha?

Erkekle kadınla alakası yok, çocuklar bile izliyor bu diziyi
Buradakilere bile katlanamıyorsan belki de fantastik sana göre bir şey değildir ha?
Köy kızıyım demiyor muydun sen
Bu kadar tiksinmen tuhaf
Bu forumda erkekler yılanlara vsyle rahat rahat bakıyor mideniz bulanmıyor
Sürügen hayvanlar yılan vsyle ve iğrenc fare türleri bunları fotosunu bile görsem yemek yiyemiyorum hele bugünkü son yıllarda bukadar iğrendiğim birşey izlememiştim yanı böylesini ilk defa izledim son yıllarda

Dark'ta ki adamı unuttun

Reactions: Çiğdem
Bu dizinin neresi beyin yakıyor ya, çocuk dizisi resmen
İlk sezon biraz gizemi vardı sadece o kadar, ondan sonra hiç öyle beyin yakacak bir yönü kalmadı zaten dizinin

Bu dizinin neresi beyin yakıyor ya, çocuk dizisi resmen
İlk sezon biraz gizemi vardı sadece o kadar, ondan sonra hiç öyle beyin yakacak bir yönü kalmadı zaten dizinin
Çizgisi bozulsada o türe giriyor işte

Vampirli canavalarlı vsyle diziler lazım ben zaten yaratıklardan bahsetmiyorum benim bahsettiğim şey sürüngen hayvanlar @Harunnn60 @Forumdash

Bu pis farelerin işi olmamalı o büyümüş haline değilde hani parçalanıp yere döküldüler 6.bölümde orada film koptu bende tam fare parçaları olmasında