Bekliyoruz yorumlarını, 8 bölüm bir şey zaten.Herkes çok övüyor başlayacağım bu diziye.
Bekliyoruz yorumlarını, 8 bölüm bir şey zaten.Herkes çok övüyor başlayacağım bu diziye.
Birkaç bölüm daha şans vermelisin bence.Bu dizi niye aşırı övülüyor anlayamadım ilk bölümü gayet vasattı.
Ben bir ara sana tavsiye edecektim, sonra unuttum gitti. Senlik dizi, beğeneceksindir.
Dublajlandiğini biliyordum da normal sitelere düşmüş mü Luke Cage'de dublajlı düşer artık
bu dizi nasıl la çok övüyorlar overrop çıkmasın da
Bakayım 11'in dublajı nasılmış1x1
Güzeldi ilk bölüm ama çocukları konunun tam merkezine koymalarına sinir oldum biraz. İleride büyükler ana merkezde olur umarım. Çocukların ana merkezde olduğu dizileri sevmiyorum.
Onun dışında gizem-fantastik karışım bir şey yapmışlar.
Çocuklardan birisini kaçırdı canavar gibi bir şey.
Diğer tesis gibi bir yerden kaçan çoçukta bizimkileri buldu. Özel güçleri filanda var.
Şu dakika başı sevişmek isteyen çocuk sinir bozucu. Yakışıklı olsa hadi neyse diyeceğim. Tipte yok çocukta.
Dizinin 80'lerde geçmesi güzel olmuş.
8.0
@MasacRE-
@Forumdash Diziay sitesinde var dublajlı, dublajsız. Bundan sonra tüm Netflix dizilerinde olur bence.
@Yiğitt Beğendim.
@destere @Çiğdem- fantastik seversiniz siz. Bir bakın. 8 bölüm zaten.
Senlik bişey yok 3-5 çocuk canavar peşinde koşişiyi asafsdaagaf (sen başlama 2.sezon gerçekten berbat giderse şaşmam)bu dizi nasıl la çok övüyorlar overrop çıkmasın da
once upon a time gibi falansa bulaşmayayım hiçBakayım 11'in dublajı nasılmış
Senlik bişey yok 3-5 çocuk canavar peşinde koşişiyi asafsdaagaf (sen başlama 2.sezon gerçekten berbat giderse şaşmam)
Fringe - Supernatural karişimi desem olur heralde (izleyenlerden itirazı olan ya şimdi konuşsun yada ebediyen sussun)once upon a time gibi falansa bulaşmayayım hiç
fringe miFringe - Supernatural karişimi desem olur heralde (izleyenlerden itirazı olan ya şimdi konuşsun yada ebediyen sussun)
25 dizim var zaten cnm oyüzden şimdirik yeni dizi arayışında değilim sezon arasından dönmeyede 1 ay kaldı dizilerin zaten1x1
Güzeldi ilk bölüm ama çocukları konunun tam merkezine koymalarına sinir oldum biraz. İleride büyükler ana merkezde olur umarım. Çocukların ana merkezde olduğu dizileri sevmiyorum.
Onun dışında gizem-fantastik karışım bir şey yapmışlar.
Çocuklardan birisini kaçırdı canavar gibi bir şey.
Diğer tesis gibi bir yerden kaçan çoçukta bizimkileri buldu. Özel güçleri filanda var.
Şu dakika başı sevişmek isteyen çocuk sinir bozucu. Yakışıklı olsa hadi neyse diyeceğim. Tipte yok çocukta.
Dizinin 80'lerde geçmesi güzel olmuş.
8.0
@MasacRE-
@Forumdash Diziay sitesinde var dublajlı, dublajsız. Bundan sonra tüm Netflix dizilerinde olur bence.
@Yiğitt Beğendim.
@destere @Çiğdem- fantastik seversiniz siz. Bir bakın. 8 bölüm zaten.
Çocuklar başrolde pek beğenmezsin bence.bu dizi nasıl la çok övüyorlar overrop çıkmasın da
Çocuklar başrolde pek beğenmezsin bence.
@MasacRE- iyi mi yaptık kötü mü yaptık emin değilim.
bu benim halamlar twd nin olduğu yerde yaşıyormuş 15 yıl oldu hala yeni fark ediyorum1x2
Orta kısımlar durgun gibi olsa da son sahneler iyiydi.
Kaybolun çocuğun annesinin evde ki sahneler baya iyiydi. Dedim kadını da mı kaçıracak yaratık diye ama ellemedi henüz. O arabayı çalıştıramama klişesi her abd filmlerinde ve dizilerinde illa olacak mı.
Canavar gibi bir şey partide ki kızı kaçırdı. Ama sanırım bu canavar masum iyi yürekli insanları kaçırıyor.
Hahah o değilde @Yiğitt kızı, oğlan zannetmiş. Bende o küçük çocuğu erkek zannetmiştim, meğersem kızmış.
7.7
Ayy bu dizinin TWD'nin setinde ne işi var. Derhal AMC yetkilileri ile görüşüyorum.
Stranger Things
TWD
@destere @Çiğdem- @Forumdash @xemrexxx