Ay yok dizi falan izleyemem, başka zaman artık. Canım kafa dinlemek istiyor.Yaa cok masumene paylaşimlar yapmiş
Yiğitt'ciğim seni etiketlemeye unutmuşum öbür konuda The Night Of dizisine bak bi
Ay yok dizi falan izleyemem, başka zaman artık. Canım kafa dinlemek istiyor.Yaa cok masumene paylaşimlar yapmiş
Yiğitt'ciğim seni etiketlemeye unutmuşum öbür konuda The Night Of dizisine bak bi
İyiki etiketlememişim o zamnAy yok dizi falan izleyemem, başka zaman artık. Canım kafa dinlemek istiyor.
Bence bunu seçtiysen iyi etmişsin neleri izlediğini bilmiyorum ki Ama bunu tercih ederek harika seçim yapsinsinYeni diziye başlayasım var şu ara ve bunu seçtim. @Forumdash var mı tavsiyen. @OzaN oscar filmlerini ne zaman izliyoruz senden haber bekliyorum.
Bence bunu seçtiysen iyi etmişsin neleri izlediğini bilmiyorum ki Ama bunu tercih ederek harika seçim yapsinsin
Westworld bence senlik değil. sıkılırsın? ama bu dizide hem cocuk oyunculara konsantre oluyorsun hem de hikaye seni içine çekiyor. Kimisi cocuk oyuncular oynadiği için burun kıvırsa da bence cocukların performansı harika. zaten 8 bölümcük seni oyalarÇok bir şey izlemiyorum artık. Vikings ve TWD'yi yarıda bıraktım. GoT ve HTGAWM'ı izliyorum. Onun dışında yok şu HBO'nun westworld'üne bakmayı planlıyorum birde ama çok bayık deniyor.
Valla çıktıkça izliyorum ben. Her hafta 1-2 tane vizyonda, 1-2 tane de nete düşen iyi film oluyor bu ara. En iddialıların çoğu ise Ocak ayında dökülecekler. O zamana kadar şimdi düşenleri temizlemek lazım.Yeni diziye başlayasım var şu ara ve bunu seçtim. @Forumdash var mı tavsiyen. @OzaN oscar filmlerini ne zaman izliyoruz senden haber bekliyorum.
Valla çıktıkça izliyorum ben. Her hafta 1-2 tane vizyonda, 1-2 tane de nete düşen iyi film oluyor bu ara. En iddialıların çoğu ise Ocak ayında dökülecekler. O zamana kadar şimdi düşenleri temizlemek lazım.
Westworld bence senlik değil. sıkılırsın? ama bu dizide hem cocuk oyunculara konsantre oluyorsun hem de hikaye seni içine çekiyor. Kimisi cocuk oyuncular oynadiği için burun kıvırsa da bence cocukların performansı harika. zaten 8 bölümcük seni oyalar
Tabii ki izlediğim her filmi yazıyorum mutlaka. Bazen 1-2 film geriden gelebiliyorum tabii. Şu an mesela sırada 2 tane yazılmayı bekleyen film var.Izler yazarda varmı yorumun oradan bakıp bulabilir miyim filmleri
Ikisinide indirdim 2 bölüm bakalım hangisi çekerse ona devam edeceğim.
Tabii ki izlediğim her filmi yazıyorum mutlaka. Bazen 1-2 film geriden gelebiliyorum tabii. Şu an mesela sırada 2 tane yazılmayı bekleyen film var.
Oscar tahminleri kısmında da hangilerinin iddialı olduğunu görebilirsin. Haftasonu bir güncelleme daha geçerim tahminlerin üstünden.
Gelecek hafta zaten ödül sezonu yavaş yavaş açılıyor. İlk önemli ödüller ve adaylıklar açıklanmaya başlayacak.
Yeni diziye başlayasım var şu ara ve bunu seçtim. @Forumdash var mı tavsiyen. @OzaN oscar filmlerini ne zaman izliyoruz senden haber bekliyorum.
hahahah aa izlemeden neden spoi okuyorsun bee manyakmısıntüm spoiler ları açıp okudum ) artık izlemem
@Çiğdem- dizi senlikmiş sanırım
insan merak ediyor kim ne yazmış diye ) şimdi merakım gitti ama dizi izleme isteğim kalmadı )hahahah aa izlemeden neden spoi okuyorsun bee manyakmısın
hahaha yabancı sitelerdede var senin gibi manyaklar bölümü izlemeden yorum okuyorlar sonrada neden spoi verdin diye millete kızıyorlar ayol bölümü izlemeden sen neden yorum okuyorsuninsan merak ediyor kim ne yazmış diye ) şimdi merakım gitti ama dizi izleme isteğim kalmadı )
hahaha yabancı sitelerdede var senin gibi manyaklar bölümü izlemeden yorum okuyorlar sonrada neden spoi verdin diye millete kızıyorlar ayol bölümü izlemeden sen neden yorum okuyorsun
hahaha yabancı sitelerde yorum okuyup kızanlar var onlara diyorum ben cnm yoksa sana dermiyim hiçben kızmıyorum ama spoiler verenlere çünkü adamların suçu yok zaten kutucuğun içine yazmışlar onu tıklayıp açan benim onları neyle suçlayabilirimki ?
Geçenlerde bir tane bağımsız film çıkmış, tavsiye ederim.