- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yok izlemedim.Acık kapıda bırakmişsin super 8 izlediysen bence devam et ama ben ilk 2 bölümü izledikten sonra et lütfen
Yok izlemedim.Acık kapıda bırakmişsin super 8 izlediysen bence devam et ama ben ilk 2 bölümü izledikten sonra et lütfen
Yok ne alakası var başrolde çocuk oyuncular var ama küçükler izlememeli.@OzaN Çocuk dizisi gibi duruyor. Öyle mi?
Yerli gençlik dizisi gibi güzel kız, yakışıklı erkekli diziyse aklıma gelmiyor şu an.@OzaN bana gençlik dizisi öner gençlik dizisi bulamıyorum istediğim gibi
Yerli gençlik dizisi gibi güzel kız, yakışıklı erkekli diziyse aklıma gelmiyor şu an.
Puu onu mu dedim The 100 gibi dizi bul bana yeter
@OzaN bana gençlik dizisi öner gençlik dizisi bulamıyorum istediğim gibi
Ne oldu senin izleme işi, ben ilk ikiyi izledim?Aynen daha izleyemedim bu hafta izlemeyi düşünüyorum
Bu hafta izlicektim ama ablam bizde kaldı. O yuzden bu hafta bişey izleyemedim.Bugun de uyumadım hiç hala ayaktayım. Ama bu hafta izlicem kesin 2.bölümü de beğenmişsinNe oldu senin izleme işi, ben ilk ikiyi izledim?
Aynen beğendim, güzel gidiyor dizi.Bu hafta izlicektim ama ablam bizde kaldı. O yuzden bu hafta bişey izleyemedim.Bugun de uyumadım hiç hala ayaktayım. Ama bu hafta izlicem kesin 2.bölümü de beğenmişsin
İzleme takvimin nasıl?Aynen beğendim, güzel gidiyor dizi.
3 ve 4'ü izlerim bugün inşallah.
İzleme takvimin nasıl?Aynen beğendim, güzel gidiyor dizi.
3 ve 4'ü izlerim bugün inşallah.
Kafama göre izliyorum, dün evde değildim izleyemedim evde olsaydım izlerdim. Yarın da evde değilim, cuma evdeyim 2 bölüm de öyle izlerim. Hafta sonu da bitiririm diziyi.İzleme takvimin nasıl?
İzleme takvimin nasıl?
Sen bitirmeden yarısını gelirimKafama göre izliyorum, dün evde değildim izleyemedim evde olsaydım izlerdim. Yarın da evde değilim, cuma evdeyim 2 bölüm de öyle izlerim. Hafta sonu da bitiririm diziyi.