Biraz kilo alsa güzelleşir, Çiğdem'e de benziyor aslında.bak bu resimde daha güzel duruyor nancy ama nedense dizide sarmısak gibi bişeydi kanı çekilmişti sanki
Biraz kilo alsa güzelleşir, Çiğdem'e de benziyor aslında.bak bu resimde daha güzel duruyor nancy ama nedense dizide sarmısak gibi bişeydi kanı çekilmişti sanki
işte dilin varmıyor ablanı karalamayada ben söyliyim @Çiğdem- bu kızın kilo almış hali işteBiraz kilo alsa güzelleşir, Çiğdem'e de benziyor aslında.
Kaç defa etiketledik bakmadı bile.@Çiğdem- diye seslensen gelirdi hogatha diyorsun tabiki kız uğramaz sayfaya
Kaç defa etiketledik bakmadı bile.
hhahaha gelmemişki buradakı etiketleriniz ayoll şimdi @cookies mesajlarıma güldürü atmışta girdim konuya mesajlarınızı şimdi görüyorum @destere @mrt-06@Çiğdem- diye seslensen gelirdi hogatha diyorsun tabiki kız uğramaz sayfaya
hhahah bende bugün bir eksiklik var diyordum forumda sen gelince anladım ayollkonuda senin dedikodunu yapıyorduk konu hoşuna gitmedi tabi? yoksa konuya herkesten önce dalardın
ben gelene kadar eksiği çıkaramamış olman hayal kırıklığı yarattı bende bişey eksik ama ne eksik bulamadınmı bir türlühhahah bende bugün bir eksiklik var diyordum forumda sen gelince anladım ayoll
hhahahah eksikliğin hissediliyor merak etme cnmben gelene kadar eksiği çıkaramamış olman hayal kırıklığı yarattı bende bişey eksik ama ne eksik bulamadınmı bir türlü
olsun sen yokkende dedikodunu yapabilirim öyle bir yeteneğim var nasıl olsahhahahah eksikliğin hissediliyor merak etme cnm
ama ben çıkıcakken geldin
hhaha iyi yönde tabi değilmi ayollolsun sen yokkende dedikodunu yapabilirim öyle bir yeteneğim var nasıl olsa
dedikodunun sağı solu belli olmaz iyi niyetle başlarız lafa sonra @Doğu işleri karıştırır bir bakarızki laf kötü yönden dedikoduya çevrilmiş benle alakalı bir durum değil yani dedikoduyu yapacak ortağımın sağlam olması lazımki dedikodu kötü yöne savrulmasınhhaha iyi yönde tabi değilmi ayoll
Yine bizim üstümüze basa basa kendini sıvamışsındedikodunun sağı solu belli olmaz iyi niyetle başlarız lafa sonra @Doğu işleri karıştırır bir bakarızki laf kötü yönden dedikoduya çevrilmiş benle alakalı bir durum değil yani dedikoduyu yapacak ortağımın sağlam olması lazımki dedikodu kötü yöne savrulmasın
hhaha ayy vlla tam dizini bulmuşsun ayoll şu diğer dünyada olan uzaylı canavar sensin bence @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @cookies @destere1x2
1x3
1x4
1x5
1x6
1x7
1x8
Çok akıcı ve sürükleyici bir dizi şüphesiz, 5 ve 6.bölümlerinde resmen orgazmik zevk veriyor o derece heyecanlıydı. Ayrıca çocuk dostluğu teması da oldukça iç ısıtıcı, Dustin'in büyümüş de küçülmüş halleri harika.. Nancy'i ilk başta itici bulsam da sonradan sevdim, oldukça çekici bir kız.
Dizinin paralel evren muhabbeti buram buram Fringe yi hatırlattı ancak tek fark Fringe'de işin daha ayrıntısına giriyorlardı ve daha gerçekçiydi, bu ise biraz daha fantaziye kaçmış. Onun dışında havuz tankına girme olayı olsun, başka boyutlarla temasa geçme olsun yahut paralel evren köprüsü olsun çoğu Fringe misali. Fringe'deki daha diplomatikti tabi.
Anladığım kadarıyla paralel evrende atmosfer çökmüş, dünya yaşanmaz bir yer hale gelmiş. O canavarın ve o canavarla 11'in bağlantısı ne bunu 2.sezona bırakmışlar.
Finali itibariyle klasik Amerikan klişesini tercih etmişler, Will'in lavaboya solucan benzeri bir şey kusması da şaşırtmadı.
Nancy nin sevgilisi de tam züppe klişe tip diyorduk ki sonradan açıldı, adam çıktı o da. Jonathan da adamdır, Nancy bakalım hangisine verecek gönlünü.
Ayrıca Şerifin kızıyla ilgili anıları da dizinin en dramatik yanıydı. Fakat burada eksik bir şeyler var, şerifin son kısımda niye arabaya bindiği ve son sahnede niye oraya yemek bıraktığı açık kaldı. Sanırım bir anlaşma yaptı ve amacı paralel evrendeki kızına ulaşmak? Böyle de çok Fringevari olur o kadar da değildir, gidip kaçırmalar filan.
Son olarak, Walter Bishop ve Olivia Dunham'a selam yolluyorum.
8.4/10
Benle beraber başlamıştın taa kaç ay oldu.4 bölüm mü ne izlemiştim zamanında hala tamamlayamadım kalan bölümleri. Demek ki başladığın diziye ara vermemek gerekiyormuş verdin mi tamamlayamıyorsun çünkü
Bu yıl gidiyor üniversite okumaya gidiyor ablası sonunda evden sepetleyeceğiz tolstoyu.hhaha ayy vlla tam dizini bulmuşsun ayoll şu diğer dünyada olan uzaylı canavar sensin bence @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @cookies @destere
hhaha ayy vlla tam dizini bulmuşsun ayoll şu diğer dünyada olan uzaylı canavar sensin bence @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @cookies @destere
Benle beraber başlamıştın taa kaç ay oldu.
Bu yıl gidiyor üniversite okumaya gidiyor ablası sonunda evden sepetleyeceğiz tolstoyu.
28 Ağustosda iki bölüm yorum yapmışım. O zamanlar izlemiştim işte yaklaşık 6 buçuk ay olmuş zaman ne kadar çabuk geçiyor beBenle beraber başlamıştın taa kaç ay oldu.
Bu yıl gidiyor üniversite okumaya gidiyor ablası sonunda evden sepetleyeceğiz tolstoyu.