aaa türkçe düblajda var yanı ama alt yazı daha iyidirTürkçe dublaj, türkçe alt yazı seçeneği var evet.
hangi diziler var ama hepsi varmı cnm cw özellikle
aaa türkçe düblajda var yanı ama alt yazı daha iyidirTürkçe dublaj, türkçe alt yazı seçeneği var evet.
puanları görünce diziyi sevdiğin anlaşılıyor artık gerisi gelir1x3
Bölüm çok güzeldi, çocuklar 11'in üzerine çok gidiyor üzüldüm kıza zaten türlü eziyet görmüş, durun bir dinleyin ne diyor. .ss
Mike'nın annesi çok güzel değil mi ya ismi nedir o hanımın. @destere
Cesede ulaştılar ama çocuğun annesi evde canavarla mı konuşuyordu. Bu arada çocuğun annesini de tebrik etmek lazım, çok akıllı bir kadınmmış ışık sistemini kurdu hemen. @Çiğdem-
Kısacası iyi ki Netflix'im var.
9/10
@mrt-06 de benim gibi bu aralar netflix e takılıyor netflix de çok güzel diziler var ama güncel gitmiyor çoğu dizi sadece bir shadowhunters ve bir kaç tane dizide güncel takip edebiliyoruz diğer diziler geride kalmışaaa türkçe düblajda var yanı ama alt yazı daha iyidir
hangi diziler var ama hepsi varmı cnm cw özellikle
Ayy işte güncel olması lazım ayoll @mrt-06puanları görünce diziyi sevdiğin anlaşılıyor artık gerisi gelir
yalnız ben liseli ergenik kızı sevmedim bir türlü o kız hakkındaki yorumunuda detaylı alalım bir ara
@mrt-06 de benim gibi bu aralar netflix e takılıyor netflix de çok güzel diziler var ama güncel gitmiyor çoğu dizi sadece bir shadowhunters ve bir kaç tane dizide güncel takip edebiliyoruz diğer diziler geride kalmış
shadow da dediğin aynen günceli yakalamışlar ama mesela bates motelde 3. sezon var 4. sezon hala yokAyy işte güncel olması lazım ayoll @mrt-06
sitelerde olduğu gibi gece yayınlanır yayınlanmaz hemen gündüz alt yazılı gelmeli
Yabancı dizilerde düblaj kötü oluyor ayoll diziden soğuma sebebi vllashadow da dediğin aynen günceli yakalamışlar ama mesela bates motelde 3. sezon var 4. sezon hala yok
birde sitenin avantajı ister dublajlı ister dublajsız ister ingilizce veya türkçe altyazılı izleyebiliyorsun
ama tercih meselesi bende tercih etmiyorum ama elimizin altında böyle bir imkanın bulunması iyidir yeterki dizi bölümlerini güncel yayınlasınlarYabancı dizilerde düblaj kötü oluyor ayoll diziden soğuma sebebi vlla
asıl sıkıntı güncelde evet şöyle dizilerin yabancı siteler gibi güncel ekleyen olursa ozaman üyelik alırım ancak @mrt-06ama tercih meselesi bende tercih etmiyorum ama elimizin altında böyle bir imkanın bulunması iyidir yeterki dizi bölümlerini güncel yayınlasınlar
sen twd yi izleyecektin son durum nedir hanı sana site adresi vermiştimasıl sıkıntı güncelde evet şöyle dizilerin yabancı siteler gibi güncel ekleyen olursa ozaman üyelik alırım ancak @mrt-06
Hhahah aa yok bakamadım cnm okadar dizi birikmiş onu tamamla bunun tamamlasen twd yi izleyecektin son durum nedir hanı sana site adresi vermiştim
2.sezon ekimdeydi sanırım değilmi @destere konusunu açılmıstı onay aldı diye1x4
Dizi çok heyecanlı oldu. Kızın ve Will'in annesinin çocukla iletişime geçtiği sahne fenaydı keza şerifin çocuğun içini deştiği ve içinin pamuk dolu çıktığı kısımlar çok çarpıcıydı. Sonu da heyecanlı bitti diğer bölümü izlerim birazdan.
Fakat diğer kızın kaybolması biraz havada kaldı sanki hatta bir ara senaristler unuttu sandım. Birde okuldaki çocuğun altına işediği kısmı çok beğendim, oh iyi oldu.
Bu arada arkadaşlar bu dizi mini dizi mi? 8. bölümde bitiyor mu yoksa devam edecek mi? @Çiğdem- @destere @xemrexxx
8.5/10
2. sezon onayını geçen yaz almıştı. Hatta fragmanlar, fotoğraflar falan paylaşıldı ve 31 Ekim'de başlayacak.1x4
Dizi çok heyecanlı oldu. Kızın ve Will'in annesinin çocukla iletişime geçtiği sahne fenaydı keza şerifin çocuğun içini deştiği ve içinin pamuk dolu çıktığı kısımlar çok çarpıcıydı. Sonu da heyecanlı bitti diğer bölümü izlerim birazdan.
Fakat diğer kızın kaybolması biraz havada kaldı sanki hatta bir ara senaristler unuttu sandım. Birde okuldaki çocuğun altına işediği kısmı çok beğendim, oh iyi oldu.
Bu arada arkadaşlar bu dizi mini dizi mi? 8. bölümde bitiyor mu yoksa devam edecek mi? @Çiğdem- @destere @xemrexxx
8.5/10
2.sezon ekimdeydi sanırım değilmi @destere konusunu açılmıstı onay aldı diye
Mini dizi olmamasına çok sevindim umarım Talihsiz Serüvenler de onay almıştır.2. sezon onayını geçen yaz almıştı. Hatta fragmanlar, fotoğraflar falan paylaşıldı ve 31 Ekim'de başlayacak.
Evet o da almış.Mini dizi olmamasına çok sevindim umarım Talihsiz Serüvenler de onay almıştır.
Onun da 6. bölümüne geldim, güzel oldu bu.Evet o da almış.
1x4
8.5/10
2. sezon onayını geçen yaz almıştı. Hatta fragmanlar, fotoğraflar falan paylaşıldı ve 31 Ekim'de başlayacak.
O kızı bende pek beğenmedim açıkcası ama gözleri güzel, sanki bir Türk dizisinden anımsıyorum ama çıkaramadım bir türlü.mini dizi dedilerde devamı gelecek tam o konuda bende bir net bilgi alamadım ayrıca liseli kız hakkındaki yorumlarınızı alacaktım o konuyuda pas geçmişsiniz kızalrı genelde kaçırmamda nancy i sevmedim tilki gibi bişeydi
kaybolan kızıda sevmemiştim nancy nin arkadaşını demiyormusun bidon kafalı bişeydiO kızı bende pek beğenmedim açıkcası ama gözleri güzel, sanki bir Türk dizisinden anımsıyorum ama çıkaramadım bir türlü.
Kaybolan kızın adı neydi? O da fena değildi ama çok uzundu, ben dediğim gibi anneleri beğendim bu sefer özellikle şu hanım;
Oha şimdi fark ettim Seksenler dizisindeki Gülden'e ne kadar benziyor bu kadın. 😱 @destere @Çiğdem- @xemrexxx @Aserat
Evet. Ne yapalım güzel kız koymamışlar açıkcası oğlanlarda da iş yok Şerif dışında. @Çiğdem-kaybolan kızıda sevmemiştim nancy nin arkadaşını demiyormusun bidon kafalı bişeydi
Evet. Ne yapalım güzel kız koymamışlar açıkcası oğlanlarda da iş yok Şerif dışında. @Çiğdem-