başrolde el ölmesi imkansızHhahaha aa ben bu dizide canavarlar var diye izlemeye baslamıstım
el öldümü acaba belki 2.sezon olmaz ayoll
başrolde el ölmesi imkansızHhahaha aa ben bu dizide canavarlar var diye izlemeye baslamıstım
el öldümü acaba belki 2.sezon olmaz ayoll
yüzü gerçekten oğlan yüzü hala şaşkınım vlla sen birde güzel diyorsundur onabaşrolde el ölmesi imkansız
yüzü gerçekten oğlan yüzü hala şaşkınım vlla sen birde güzel diyorsundur ona
@Harunnn60 haber açmıs ama ne zaman baslayacak tarih vermemiş ayollçocukların güzelliği sempatikliğinden kaynaklanır böyle sevimli yumoş bişey olsunlar yeterli eleven da çok sempatik şeker gibi kız mesela annedeki beren gökyıldızda öyle
6 ay önceden açmıştır haberi yakında başlayacağını sanmam sen this is us a devam et shadow u naptın ondan ses gelmedi@Harunnn60 haber açmıs ama ne zaman baslayacak tarih vermemiş ayoll
hahaha daha bunu yeni hallettim şimdi shadowu halletmeye çalısıcam ama flash izleecem önce çıkmıstır @mrt-066 ay önceden açmıştır haberi yakında başlayacağını sanmam sen this is us a devam et shadow u naptın ondan ses gelmedi
şu el midir nedir onu diyorsun değilmi cnm gcleri var ben ilk 4 bölüm yorumumda onu olan olarak yorumlamıstım favori oğlanım diye1x2
Dizide sırlar devam ediyor, 11'in hikayesinden bir kısmını gördük ama hala büyük soru işaretleri var, bölümün sonunda kızın da kaybolması şok etti. Telefon olayı da ayrı bir gizem.
Will'in abisi de kendi başına maceraya atıldı, fotoğraf çektiği sahneye anlam veremedim. Şerif de sonunda hamburgeciye gitti, adam kaç gündür ölü.
Puanım; 8.5/10
Bu arada bu çocuk (11) kız mı erkek mi ben hala anlayamadım. .ss @Çiğdem- @destere
Hhaha keşke yorum yapmadan bende sorsaydım senin gibi ayollBir türlü emin olamadım kız mı erkek mi diye demek kızmış.
1x2
Dizide sırlar devam ediyor, 11'in hikayesinden bir kısmını gördük ama hala büyük soru işaretleri var, bölümün sonunda kızın da kaybolması şok etti. Telefon olayı da ayrı bir gizem.
Will'in abisi de kendi başına maceraya atıldı, fotoğraf çektiği sahneye anlam veremedim. Şerif de sonunda hamburgeciye gitti, adam kaç gündür ölü.
Puanım; 8.5/10
Bu arada bu çocuk (11) kız mı erkek mi ben hala anlayamadım. .ss @Çiğdem- @destere
hhahah ama sorun şurada kızın suratıda oğlan suratına benziyor ayoll öyle değilmi çocuklar @mrt-06 @Harunnn60allah kahretsin ne biçim alğınız çalışıyor kızmı erkekmi nasıl ayırdedemezsiniz? ben kırk kilometre öteden tanırım? illaki saçı uzunmu olacak, kızların yüz hatları daha yumoş olur erkekler tilkiye benzer küçükkende büyükkende farketmez bu durum
demekki ariana saçını kesip aranıza girse abi diyeceksiniz gül gibi kıza
boşuna destek bekleme kız gibi kız işte kirpikleri bile uzun kızınhhahah ama sorun şurada kızın suratıda oğlan suratına benziyor ayoll öyle değilmi çocuklar @mrt-06 @Harunnn60
türkçe veriyolarmı orada alt yazı yabancı dil diye bliyordum ben1x3
Bölüm çok güzeldi, çocuklar 11'in üzerine çok gidiyor üzüldüm kıza zaten türlü eziyet görmüş, durun bir dinleyin ne diyor. .ss
Mike'nın annesi çok güzel değil mi ya ismi nedir o hanımın. @destere
Cesede ulaştılar ama çocuğun annesi evde canavarla mı konuşuyordu. Bu arada çocuğun annesini de tebrik etmek lazım, çok akıllı bir kadınmmış ışık sistemini kurdu hemen. @Çiğdem-
Kısacası iyi ki Netflix'im var.
9/10
Türkçe dublaj, türkçe alt yazı seçeneği var evet.türkçe veriyolarmı orada alt yazı yabancı dil diye bliyordum ben